A csapból is Orbán Viktor folyt a közmédiában.

Ilyen a közszolgálatiság: Egy nap alatt ötször közvetítette Orbán évértékelőjét az M1

Orbán Viktor vasárnap délután 3-tól tartotta meg az évértékelőjét. A beszédet élőben tekinthették meg az M1 nézői, arra pedig a 444.hu figyelt fel, hogy azóta még négyszer leadták felvételről az eseményt.

Sorrendben

vasárnap 18 óra 20 perctől

vasárnap 20 óra 40 perctől

hétfőn 8 órától

és hétfőn 11 óra után ismételték a beszédet.

Akik esetleg véletlenül nem nézték az M1-et az elmúlt egy napban, azoknak öt percben összefoglaltuk a legfontosabb mondatokat az évértékelőből.

Forrás: 24.hu/444.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Hogy a fidesz házipedofiljának példátlan ügyét 10 évre titkosították, az hányszor volt látható a köztévén?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
Közölhetnék a nézettséget is az összes Orbán-beszéd adásáról.
Nessy
@RonaGyuri: Van egy mondás: A hülyéknek kétszer kell elmondani valamit, hogy felfogják, a komplett hülyéknek háromszor! Van akinek ötször!
De olyan is akad, akinek elég egyszer! Ja, az nem "hívő!"
justhpeter
Fel kell jelent ceni az M1 vezetőjét. A tegnapi birkatalálkozót levetíteni 5X kimeríti a kínzás törvényi zényállásának valamennyi elemét.
tifunkei
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
fahrenheit451
Orbán Magyarországa 2,5- 3 millió szerencsétlen megvezethető hülyíthetőből, kiszolgáltatottból; érdekelté tett (pénzzel, zsarolással) hétköznapi emberekből; a kemény magból, a lopott, rabolt pénzből érdemtelenül, teljesítmény nélkül gazdagodókból; és a faszszopó nem is magyar székelyekből áll - Orbán szerint.
Orbán beteg világában ez jelenti az egységet, hogy hisz egy hazában.
Zsidózik, cigányozik, kommunistázik, liberálisozik, miközben fasiszta populista.

A liberalizmus az egyén szabadságáról szól, baszd meg!
Isten szabad akaratot adott az ebereknek (úgy teszed tönkre az életed, ahogy akarod - lelked rajta, ÉS úgy találod meg amit Ádám és Éva elveszített, ahogy akarod), de ez a moslék geci kis pöcs Orbán, meg el akarja venni tőled azt, amit isten neked adott ajándékba !!!

A kurva anyátok, diktátorok !!!
fahrenheit451
"Ha rövid szakmai véleményt akar, akkor csak annyit mondanék, hogy ez egy hülyeség. Nem is kéne foglalkozni az ilyen orbáni nagyotmondásokkal, ez csak a híveknek szóló kommunikáció.
...
Viszont ha az adatok mögé nézünk, akkor szomorú tény, hogy a növekedés döntő részét az uniós támogatások biztosították. E külső forrás nélkül, a magyar gazdaság teljesítménye rendkívül szerény lenne.
...
Ha már aranykorról beszél Orbán Viktor, akkor azért meg kéne nézni az elmúlt évtizedben az oktatásban, az egészségügyben végbement egészen tragikus folyamatokat. Egyszerűen szörnyű, amit ezeken a területeken műveltek. Szégyen lenne, ha bárki is elhinné, hogy itt az aranykor.
...
Ez a szöveg nagyon rossz vaker, ez egy politikai bullshit! Abból is a legocsmányabb, a legaljasabbak közül való. Történetileg semmilyen módon nem igaz, ez szemen szedett hazugság. Még csak igaz eleme sincs ennek az állításnak.
...
Ez kétségtelen, de az a fajta otrombaság – egy magát kereszténynek és konzervatívnak mondó politikustól – mégiscsak páratlan.
...
Ez egy baromság, Orbán szégyellhetné magát"

hirklikk.hu/kozelet/orban-viktor-szegyellhetne-magat-a-hazugsagai-miatt/360197/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.