A nézőtéren katonatisztek, tábornokok foglaltak helyet. Ha valami, ez tényleg egészen elképesztő volt: a Fidesz részéről, hogy ezt elvárták, s a jelen lévő katonatisztektől, akik erre vállalkoztak. Szakács Árpádnak a Mi Hazánk Mozgalom szabadegyetemén nyitásként elmondott vicce a „zsidógyerekről” és a kamatról mindössze azért problematikus, mert az egyik leghagyományosabb és legócskább antiszemita toposzt tartalmazza, jelesül azt, hogy a kamatszedés és az uzsora jellegzetes zsidó szokás, amely a pénzéhes spekulánsoknak gyönyört okoz, a keresztény világnak meg kiszolgáltatottságot és szenvedést.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Még hogy helyet foglaltak, de lelkesen tapsoltak is, mosolyogva.
RonaGyuri
Tiltakozom! Az egy dolog, hogy "katonatisztek & tábornokok", ezek jellemzően hozzá hasonlóan műveletlen paraszt-suttyók, azonban - sajnos - egyébként a saját területükön akár értékesnek is tekinthetők is voltak ott! =))
justhpeter
A katonák éppen kalimpáltak otthon mert izélgette őket az unalom, aztán néhányan úgy gondolták el kellene menni végre a cirkuszba, de a majom sem és a műsor sem volt az igazi. Most pszichiáterek próbálják "hadrafoghatóvá" tenni őket.
Sámannus
Ahol Német Szili az észkombájn ott már tényleg minden lepkefingot sem ér.
advocat
@CsipkeRózsa: Így szólt a parancs! Mosolyogva és lelkesen! Mert ha nem, holnap nyugdíj! Érthető.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.