Gyengült a forint a főbb devizákhoz képest a nemzetközi bankközi piacon kedd reggel.

Az euró 335,84 forinton forgott reggel hét órakor, 38 fillérrel emelkedett az árfolyama a hétfő esti 335,46 forinthoz képest.

A dollár árfolyama 309,64 forintról 310,00 forintra, a svájci franké pedig 315,62 forintról 316,20 forintra kúszott fel.

Ismét gyengült a forint

A jent 2,8242 forinton jegyezték, szemben a hétfő esti 2,8167 forinttal.

Az euró közel hároméves mélypontjának közelében, 1,0832 dolláron forgott, a hétfői záráshoz képest 0,02 százalékkal gyengült.

A svájci frankhoz képest ugyancsak 0,02 százalékkal gyengült a közös európai fizetőeszköz, 1,0623 frankon jegyezték.

Egy dollárért 0,9804 frankot adtak, 0,03 százalékkal gyengült az amerikai deviza. A jenhez képest 0,11 százalékot veszített értékéből a dollár, 109,75 jenen jegyezték kedd reggel.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(MTI)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Nem értem,hogy miért engedi a kormány,hogy Kuszaszem kedve szerint szórakozzon a forinttal?Ha meg orbán nem tudja kordában tartani a kutyáját,mondjon le.És vigye a kutyáját is.Azt tudjuk,hogy matolcsinak,és a pereputtya bankjainak az a jó,ha lent van a forint,viszont egy ország szív miattuk.De megmagyarázzák,hogy ez bennünket nem érint.Hát tényleg ennyire hülyének nézik az embereket?
esinbe
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
Aki Én
„A gyengébb forint egyértelműen ellentétes az emberek érdekeivel, a gyengébb forint gyengébb államot jelent, és gyenge forintot csak gyenge emberek akarhatnak" – mondta Orbán Viktor a Hír Tv-nek adott exkluzív interjújában, 2004-ben, amit még 2014-ben - mikor tartósan 310 fölé emelkedett a forint-euró árfolyam - Zsiday Viktor befektetései szakértő talált meg. Annak idején a mai miniszterelnök hosszan fejtegette: a forint gyengítésével tulajdonképpen „ellopják a pénzt az emberek zsebéből",mivel a bérből, fizetésből és egyéb járulékokból élők gyengébb forint esetén kevesebb árut tudnak megvásárolni a boltokban, a nyugdíjasok juttatása is kevesebbet ér.,,
Lepényleső
Tegnap még oly erősnek vélték,hogy a nemzetközi bankok félték? Az ortodoxok remélték?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.