Vona szerint az üléseket az Országgyűlés felsőházi termében tarthatnák meg az ellenzéki képviselők.

Eljött az idő arra, hogy az ellenzék létrehozzon egy árnyékországgyűlést

– mondta Vona Gábor az ATV A nap híre című műsorában.

A Jobbik volt elnöke szerint az üléseket az Országgyűlés felsőházi termében tarthatnák meg az ellenzéki képviselők, az eseményeket pedig akár egy telefonnal is közvetíteni lehetne.

Az alternatív Parlamenttel meg tudnák mutatni hogyan kellene kinéznie egy kulturált vitának. Ha a felsőházban nem működik, akkor ki kell vonulni a Parlamentből – vélte Vona, aki a 2018-as vereség után távozott a politikából, jelenleg pedig vloggerként tevékenykedik.

Menjenek el az ország különböző vidéki városaiba és mondjuk az egyik héten Szombathelyen, a másik héten Dunaújvárosban, a másik héten Egerben, Budapesten tartsanak a Városházán árnyékországgyűlést és vitassanak meg fontos kérdéseket. Szerintem katartikus hatása lenne

– fogalmazott az egykori pártelnök.

Címlapkép: Facebook/ Vona Gábor

(atv.hu)

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A fidesz kétharmada Vonának köszönhető (igaz ebben a választási rendszer is segített). A történelem tanítónak, inkább a Dohány utcai zsinagógában kellene tárlatvezetőnek lennie és nem tanácsokat osztogatnia, akit a fidesz megvett kilóra, mint egy hízott libát tajustól.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rockxy
haezt a vona meg tuggya szervezni, akkor a fidesz hozzájuk lesz kénytelen igazodni, a zellenzékmeg összeszarná magát, mer képtelen igazodni, lásd sporifüttyögés.
brüsszelbű meg gyönne a távirat, a póstás nemgyőzné kihordani.
Ronin2
Maradj csak vlogger ,már 2 éve minden normális jobbikos tudta,hogy te csak egy díszpinty vagy,aki leszalámizza a Jobbikot.
Ui:- az összes bukott fajotás rájött,hogy a politika jobban "fizet".
ittott
kot kot kot kotkodács.
ez vagy. ki nem szarja le a fejed? mindenki tudja, hogy mennyivel járultál hozzá a kétharmadhoz. tudom. a momentum is segített.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.