A Honvédelmi Minisztérium nem árulja el, ki és miért engedélyezte, hogy a magyar hadsereg több vezetője egyenruhában legyen a Fidesz pártalapítványának rendezvényén.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Csizmás Kond: cirmim,te lemaradtál a veszettség elleni olytásru? a kormány berkeiben ne legyenek magasrangú egyenruhások,mert arra már rá lett bazva párszor!
Béla333
"...majd engem elmarasztal az Országos Választási Bizottság, a jogászok meg megvédenek, oszt jónapot."
index.hu/belfold/orban4945/

mondja a fényes tekintetű, aki sohasem hazudott...
kereső
Ha ez kormányrendezvény volt, akkor Magyarországnak nincs miniszterelnöke. Egy ország miniszterelnöke , egy kormányrendezvényen, ország-világ előtt nem teheti meg, hogy lemoslékozza a szavazók azon felét, akik nem az ő pártjára szavaztak. Nem teheti meg, hogy gúnyolódóan szóljon azon szavazókról, akik nem az ő pártját támogatják. Nem teheti meg , hogy semmibe veszi azon polgárokat, akik nem az ő pártjára szavaznak. Ha mégis megteszi, akkor nem az ország miniszterelnöke, hanem csak azoké, akik az ő pártjára szavaztak. Magyarország már pedig nem egyenlő a fidessre szavazókkal.Akkor miért nem "moslék" az ellenzéki szavazó, amikor az adót be kell fizetni, hogy abból stadion, meg "keresztényvédés", meg a határon túl iskola, óvoda, bölcsőde, meg sporttámogatás, meg gazdaságfejlesztés lesz. Mi vagyunk ebben az országban, a megtűrtek, mert szükség van a munkánkra, a tudásunkra, a befizetett adónkra, hogy a fidessesek elnöke nem kormány gépen repülhessen meccset nézni? Cáfoljon valaki, ha tud.
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...úgy látszik te oltással is elkaptad...
csak úgy....
@Csizmás Kond: ma vótam dokinál,szerinte makk egészséges vagyok!
Sámannus
Könnyen meg puncsolhatták volna a pohost, ha akarták volna, de ők is beszari pohosok csak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.