Több mint hat órán át vesztegelt a gép a kifutón, nem engedték leszállni az utasokat.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Ideje lenne a pofájukra lépni. Ne fogadja őket Ferihegy? Mert ezek a gépek az utasokra is veszélyesek!Persze olcsó, mert fapados. Néztem. Drágábbak, mint néhány "rendes, nem fapados társaság".
namihami
@advocat: Nem kell jegyet venni rájuk és máris megoldódik a probléma.
De addig, amíg a többszázezres nyaraláson éppen a fapadossal akar spórolni a nagyérdemű (pedig már ezerszer olvashatott a balhéiról), akkor nincs min csodálkozni. Tudod:: Amíg lósz@r lesz...
Ugyanezt mondom az utazási biztosítások megkötése-nem megkötése ügyében is. Elmegy a paraszt sógorékhoz sielni, de a biztosításán már takarékoskodni akar. Addig nincs is baj, amíg nem éri baj. Aztán meg sír, mint a fürdős...
Na ez volt/van/lesz ezekkel a fapadosok egyrészével is. Vegyen rendes jegyet. A Lufthansanál még nem hallhattunk ilyenről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.