Két hónappal tovább érvényesek a tavaly kiadott rezsiutalványok.

Március 31. helyett május 31-ig érvényesek a nyugellátásokban és egyes más ellátásokban részesülő személyeknek juttatandó rezsiutalványok – derül ki a kormány rendelete a Magyar Közlönyből.

A kormány tavaly jelentette be, hogy 9 ezer forint értékű utalványt ad a nyugdíjasoknak, ebből a villany- és a gázszámla fizethető.

Kiderült: tovább lesznek érvényesek a rezsiutalványok

Február elején azt közölte Fónagy János, a nemzeti vagyonnal kapcsolatos parlamenti ügyekért felelős államtitkár, hogy az utalványok 91,4 százalékát, 20,5 milliárd forint értékben már beváltották.

A közlönyben megjelent rendelet szerint két hónappal kitolódik a Posta és az Államkincstár közötti elszámolás határideje is.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(infostart.hu)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Gondolom halottak, csak az adatbázis frissítés maradt el. De ha belegondoltok, ez így volt a leggazdaságosabb: a szavazatuk is leadták, és a pénz is megmaradt. A nyugdíjbiztosítónak szerintem nincs dunsztja arról melyik kuncsaftja lélegzik még. A túlélőket futtatják mindenért. E-kormányzat ( E-napló, E- engedély) vagy mi, vagy még nem értek haza a hónapokig húzódó nyaralásukból... Talán nem utalványokkal, "szép" kártyákkal meg krumplival kellene megalázni a népet, hanem normális fizetést meg nyugdíjat adni. Szarházi mocskos bűnöző kleptokrata banda!
kep.cdn.indexvas.hu/1/0/1443/14438/144385/14438548_4e334d9b927cbf83ed3d2974c7d1aded_wm.jpg
nesreigrem
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
Sziszifusz
@ómió:09:49
Gázár csökkentése helyett ? Nem semmi.

Hiába csökkent a földgáz világpiaci ára , ennek hasznát nem a magyar fogyasztó, hanem a Fideszes potentát importőr, viszont eladó élvezi.
Na de ez Fideszisztánban így van rendjén.
ómió
@Sziszifusz: Te a lakossági fogyasztói árat szoktad fizetni, vagy a világpiaci árat? Pengesd ide: hol, melyik országban csökkent a lakossági gázár, mikor és mennyivel! Csak utána folytasd a süket hazudozást!
Aki Én
@ómió a buta bolsi: 08:48 Ezt már pár napja is erőlteted, de mikor hoztam a tényeket, bekussoltál, ahogy ilyenkor szoktál.
Mondanám, hogy ne játszd a hülyét, de te nem játszod, bolsi bérenc :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.