Régóta nem lehetett hallani Simicska Lajosról, aki 2018-ban végleg feladta káromkodásokba fulladó harcát Orbán Viktorral szemben, és megvált teljes cégbirodalmától.

Egyetlen céget tartott csak meg Simicska Lajos 2019-re az egykori cégbirodalmából, a juh- és kecsketenyésztéssel foglalkozó Hárskúti Mezőgazdasági Zrt.-t. A 24.hu vette észre, hogy a cég főtevékenységét megváltoztatták a hivatalos dokumentumokban, a kecsketenyésztésről átálltak a lótenyésztésre.

A vállalat – amelynek 49,6 százalékos tulajdonosa Simicska, 50,3 százalék pedig a feleségéé – a legutóbbi beszámolója szerint csak vitte a pénzt: 2014 és 2018 között évről évre 51-77 milliós veszteséget termelt.

Címlapkép: Facebook/Klubrádió

(24.hu)

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
...aztán ha ismét kidugja fejét,lehet hogy elveszti pejét,s marad amivel fedeztette új ménesét?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@ómió a buta bolsi: mindig így kikészít, mikor egy vitában alulmaradsz? Vagy olyan új információkat tudtál meg, ami kikészít? Mi a baj, akarsz róla beszélni? Totál ki fogsz ebben készülni. jaaaj, mit beszélek. hova ez a jövőidő?
Lehet, hogy én idióta vagyok, de az nem változtatja meg a történelmet.
ómió
@teuton: Hogy mit "intéz", az tiszta! Ezért kérdeztem: nem lépett-e be éppen "balra forduló" kisnyilasékhoz!? Vagy onnét most inkább éppen a bolsibűz miatt menekülnek? A bolsevista-nyilas "ideológia" lenne a "vég kezdete"? Ehhez azért jobbulást kell kívánjak! A diktatúra megszűnését meg 89-90-ben "élőben" láttam! Se a tanulmányozása nem szükséges, se az, hogy a mára hazudd!
teuton
@ómió: Kezeltetsd magad, a köz es a csaladod erdekeben, mert rajtad gyogyszer meg jegesfürdö mar nem segit... Ja, es ha megtanulksz majd olvasni, nezz utana mi törtent Janukovoccsal, meg kik O1G uj keleti haverjai! Egytöl-egyig volt kommunista diktatorok, Kazahsztantol Azerbajdzsanig! Erdogan meg muszlim soviniszta naci, de valahogy ö is haver...
teuton
@Pegero: Igy ban, vegre belattad, alacsony az IQ, de ezt mar többen mondtak neked, csak az alacsony IQju birkaknak sokszor kell elmondani valamit, mire tudatositjak, ezet megy mar 5 eve a migrancsozas... Ja, a kepeket meg nezegessed tovabb egyedül, az olyan 3 eveseknek valo, akik meg nem tudnak olvasni... Csak pedofil kepeket ne nezegessel, mert nem vagy fideszes nagykövet es tihanyi csuhas sem, hogy büntetlenül megusszad!
Sámannus
Hozzá foghatna a szamár tartáshoz is. A fütyiszben elég sok van ebből az állatfajtából, és igen gondozatlan benyomást keltenek. Különösen a szellemi tevékenységük mértéken aluli. Talán a kordély vontatásra még jók lennének. Csak a gyeplőt kéne kézbe venni, mert igencsak közéjük van dobva.
teuton
@Pegero: Igy van, a keves IQdal gügyögjel a vadbarmok vagy a pestiprostik oldalan! Esetleg tanulj meg magyarul...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.