Folytatódik a személyre szabott jogalkotás.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Az ember azt hihetné, hogy egy Győr méretű város vagy egy kórházi osztály főorvosának feladatai egész embert megkívánnak. Hát, nem!
Most akkor melyiket fogja napi 8 órában (ha elég lenne rá) elvégezni? És mikor csinálja a másik, elméletileg szintén fontos, beosztását? Talán még műteni is fog néhány ""jó"" beteget? Mert arra már nem is merek gondolni, hogy jó EGY fizetés, de KETTŐ azért még jobb. Ha jól összejön a pénz, akkor egy kis ""adriázásra"" is futhat belőle. Persze a Borkai az Audit már rendesen lecsapolta, de azért nem olyan kicsi kassza az. Van ott még, ahonnan eddig is lehetett kivenni a ""borkaipénzt"".
Egy ingyen tanács a fideszes egyénieknek:: Adjanak be egy módosítót, hogy az ilyeneknek a nap ne 24, hanem 40-50 órából állhasson. Egy Orbánnak ez csak egy ujjcsettintés, hiszen a Világhoz Istennek elég volt 6 nap. akkor neki erre még sok is egy villantás. És máris összejöhet akár 3-4-5 ilyen állás elvégzésére szolgáló idő és energia.
kereső
@namihami: "super men".Neki meg se kottyan a napi 24 óra munka.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.