Elárulta azt is, mi is lesz az a két ezzel kapcsolatos kérdés.

Két kérdés vonatkozik majd a "börtönbizniszre" a nemzeti konzultáció kérdőívén

- közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerdán.

Dömötör Csaba a kormány Facebook-oldalán közzétett videóban azt mondta,

ez a téma azért került be a nemzeti konzultációba, mert elítélt bűnözők eddig 12 ezer pert indítottak a magyar állam ellen, és ez csak eddig 8,5 milliárd forintjába került a magyar adófizetőknek.

Hozzátette, a kormány azt a kérdést teszi fel: támogatják vagy ellenzik a magyarok az ilyen kártérítési perek lehetőségét.

Az államtitkár felhívta a figyelmet: a "börtönbiznisz" másik fontos vonatkozása, hogy a megítélt kártérítési pénzeknek csak egy kis része jut el a bűncselekmények áldozataihoz.

Közölte, azt a kérdést is felteszik, hogy az ilyen kártérítési pénzeket az elítéltek kapják meg, vagy biztosítani kell, hogy az áldozatokhoz jusson el.

Dömötör Csaba azt mondta, a kormánynak van álláspontja ezekben a kérdésekben, de "a külföldről pénzelt szervezetek" mást képviselnek, ezért is tartják fontosnak, hogy minél többen elmondják a véleményüket.

Mostantól témakörönként mutatjuk be a konzultációs kérdőívet. Az első két kérdés a börtönbiszniszről szól

- írta a Facebookon Dömötör az alábbi videó mellé.

A további kérdésekkel a napokban jelentkeznek.

Forrás: MTI

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Konzultálnék a csicskákkal!Melyik több az úgynevezett:bánatpénz vagy a kitalicskázott és még kifolyó ezer milliárdók?Szónoki a kérdés,de jót röhögök mikor a fideSS gecik gyerekei fogják apjukat számonkérni a szavazatukért!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
Ez egy nagyon régi, hiánypótló vélemény Szentpéteri-Nagy Richárdtól. És szerintem pontosan passzol ehhez az ál "nép-nemzeti szavazáshoz", amit konzultációnak mond a kormány/és az állampárt.
168ora.hu/velemeny/szentpeteri-nagy-richard-a-nep-es-az-uralom-181922
jesz
ezt bizony a fidesz nagyon elbaszta! Nem tűnt fel a nagy lopásban, hogy már tizenkétezer koszos kéz túrkál a húsosfazékban? Nem ártana megtudni, ki miatt lehetett ekkora pénzt leszakítani a szar börtönviszonyok miatt? A belügyminiszter biztos nem hunyó..dí akkor ki(k)?

Amúgy a börtön az börtön, és nem nyaraló Belize-ben...talán ha bevállalták a bűnözőka sittet, akkor élvezzék is(ha mást nem, akkor a Béla lukát)
tudode
Vajon miért nem konzultálnak ezek a lejárt lemezű frakcióvezetők a BÁRSONYHOKEDLI BIZNISZRŐL, akik őfélesége megsokszorozott lemezlovasaiként (((( lejárt lemezű frakcióveztőként, szócsőként)))) nyelvcsapással versengve, míg el nem használódik az etetőjük, és el nem nyerik méltó büntetésüket szakbarbár BÁRSONYHOKEDLI foglalóként!
.
Az ország szerencséje az, hogy a KAPUŐRÖK amikor félrenéznek egy, egy hozzáértő szakember is betévedhet őfélesége alárendeltségébe, mint pl. Ángyán, Lázár, stb. aztán rettentő, félelmetes, de ez a mód a néhaii Tocsik Mártától
.
„aki tisztességesen viselkedik, és megsebesül a csatatéren, azt kihozzuk, de aki nem, arra mi is lőni fogunk.”
.
---- Ángyán József: Maffiaszerűen működő oligarchacsaládok irányítják az országot
.
444.hu/2014/12/15/angyan-jozsef-maffiaszeruen-mukodo-oligarchacsaladok-iranyitjak-az-orszagot
.
Ja wohl!

Miről is ketyeg Dömötör, lemaradva egy, két brossurával akkor a LÁTSZÓLAGOS KONZULTÁCIÓT illetően akkor, amikor
.
---- Még el sem kezdődött a nemzeti konzultáció, a kormány máris felfüggeszti a börtönviszonyok miatti kártérítések kifizetését
.
444.hu/2020/02/17/meg-el-sem-kezdodott-a-nemzeti-konzultacio-a-kormany-maris-felfuggeszti-a-bortonviszonyok-miatti-karteritesek-kifizeteset
.
Ez az egész kisebbség, ügyvéd, stb. karaktertgyilkolás nettó SZÉLHÁMOSSÁG!
Farkas Tibi
Az ovi nem teheti fel a kérdést mert az emberek nagy többségének halovány lila fogalmuk sincsen a Magyar bötönviszonyokról azon 1xű oknál fogva mivel soha sem tapasztalták meg ,igy el sem tudják dönteni mi jogos és mi nem.
Ez a szakértőkre marad másokra nem .
Ha egy bíróság kimondta az ítéletet ott nincs mese ,pengetni kell . Ez minden mással is így van ha jól tudom .
Elkölti a kifizetendő pénzek egy részét felesleges levelezgetésre , Ez az igazi környezetvédelem , felét a kukába vágják bele ! :-(((((((((
Eladott Ország
Gyűlik az országnak házában a politikai elit. Vagyis hát ami nálunk annak minősül, de legalábbis szeretik ezt gondolni önmagukról. A fiatal demokraták már régen nem fiatalok és talán soha nem voltak demokraták, a keresztények és demokraták meg fiatalok sem voltak soha, így ránézésre. Kínomban néha már abban reménykedem, hogy majdcsak kipusztulnak csoportosan és akkor jönnek az okos, bátor fiatalok, de nem. A Dömötör Rogánalatvaló Csabák jönnek. Mindenféle néven. Kinevelődött egy olyan politikai élősködő réteg, amelyik eleve azt tűzte ki életcéljának, hogy a mindenféle felelősségvállalás nélkül, a törvények felett állva, mentelmi jogba takarózva, számonkérhetetlenül és lehetőleg zsíros üzletekkel körbedúcolva fogja leélni az életét. A mi nyakunkon, de az csak természetes. Az új eresztés már túl van minden normán és határon, a kritikátlan szervilizmus a kormánypárt irányába éppen olyan természetes dolog, mint a cinikus pofátlanság, a sötét ostobaság és a gátlástalanság. Ki ez a figura azon kívül, hogy a mindenki adójából farigcsál magának karriert és biztos jövőt. Miféle gerinctelen, aljas, a saját törvényeit is leköpő kormány, annak bármelyik tagja – a miniszterek elnökétől a senkiházi Dömötör Csabáig. Mert egyszer véget kell ennek vetni, mielőtt csak Dömötör Csabák fognak ülni a parlamenti padsorokban.
fahrenheit451
Hogy néz ki ez is? Ránézésre 5 év.
Régen úgy volt, hogy a Fideszben van a legtöbb hasznos idióta (akik, amúgy emberileg nulla senki szarháziak), most úgy van, hogy már CSAK azok vannak köztük - kívül-belül.

Hülye kérdésekre várnak jó válaszokat, miközben egy jó válasz sincs a lehetőségek között...
Ez önmagában minősíti őket!

Amúgy is csak a fidesznyikek töltik ki ezeket a szarokat (nagy számban, de még a számokról is hazudnak), amiknek semmi értelmük.
De ha jobban belegondolsz, hogy miről is van szó...
1. Egy ilyen konzultáció jogilag senkit nem hatalmaz fel semmire!
2. Hülye kérdések, hülye válaszlehetőségekkel.
3. Csak a fideszesek töltik ki, tehát nem a(z össz)nemzet véleményét tükrözi.
+1. Az a sok elégetett milliárd, amiből annyi jót lehetne csinálni...

Az már nyilvánvaló, hogy a Fidesz, nemhogy a civilizált egyetemes erkölcsi (lelkiismereti) normákat, törvényeket nem tartja be, hanem a saját törvényeit sem tudja, annyira romlottak.
Milyen már, hogy törvényerejű birói döntést felülbírálnak, és nem teljesítenek?
Ilyen hol létezik Európában?!
Ez őrület, baszd meg!
Farkas Tibi
Mi a bajod ovi ? Ha stadion kell ,Mi a bajod ovi ? Ha stadion kell ,abraka dabra és kinő 1 a földből ,
ha új bv intézmény kell vagy bármi más egészségügyi vagy iskola ,szociális akkor miért nincs így ?
Ez az én . Ez az én konzultációs kérdésem ,nem papíron kormánypropaganda hátsószándékkal hanem itt digitálisan .
balos
Konzultálnék a csicskákkal!Melyik több az úgynevezett:bánatpénz vagy a kitalicskázott és még kifolyó ezer milliárdók?Szónoki a kérdés,de jót röhögök mikor a fideSS gecik gyerekei fogják apjukat számonkérni a szavazatukért!
wijntingpe
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
CsipkeRózsa
A törvényt Orbánék hozták, maradjon a törvény, mert mégiscsak olyan is van, nem csak orbáni döntések. Vagy a kérdések helyett módosítsanak törvényt, az sokkal egyszerűbb és olcsóbb.
kissé felnőttem
+ kettőt irok akkor én is:
Ki hatalmazta fel ennyi stadion épitésre ?
mért osztogatja tele a világot az adófizetők pénzéből ki ?
a nép biztosan nem erre szavazott.
justhpeter
Dörmögő Dömötör a nemzeti-keresztény fideSs-kdnp szellemi centrumából felnézett a nemzeti keresztény híveikre és szózatot intézett hozzájuk. Amolyan se füle se farka szózatot.
Farkas Tibi
A becsületes embereket jó életre számítottak,dolgoznak és mégsem élnek jól ,csesztetik lépten nyomon és sanyargatják őket .
A bűnözőket szabadságvesztésre ítélték nem sanyargatásra ! Ez a nagy ábra . 2020 Magyarország !
Tegyenek rendet ha nem oviék akkor mások !!! Sürgősen !!!
Lepényleső
...aztán egy-két napon belül elárulják a helyes válaszokat is azoknak akik legalább magyarul tudnak írni olvasni,
a 2/3 -tól meg elfogadják azt az egy néhány x-et amit önállóan képesek saját kútfejből kitotózni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.