Kétmillió forintra büntette az Országgyűlés elnöke Hadházy Ákost, a hétfői molinós akciója miatt – tudta meg az ATV Híradója. A képviselő így írt a történtekről közösségi oldalán: “Ez a „Parlament” már nem az az Országgyűlés, amelynek munkájában érdemes lenne részt venni. A magát Istennek képzelő Fidesz az októberi akcióm után ismét durván szigorította a játékszabályokat, az országgyűlési képviselők durva jogfosztását eredményező törvénymódosításokat fogadott el.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Éljen a demokrácia!
Ha élsz törvény adta jogoddal, képviseled megbízóidat, akkor jön a bolsi házmester, a levedlett libsi-komcsi, és odaver.
A pedofíliát védjük, eltusoljuk, de táblát nem lógatunk. A parlamentben az önbíráskodás, törvénysértés megengedett, de táblát nem lógatunk.
solidedge
Most a sötétség uralkodik a parlamentben, de egyszer megvirrad és a Kövér félék ki lesznek rugdosva hogy leég róluk a gatya.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.