Kétmillió forintra büntette az Országgyűlés elnöke Hadházy Ákost, a hétfői molinós akciója miatt – tudta meg az ATV.

Mint ismert, „Stop propaganda!” felirattal ellátott táblát lógatott le a karzatról Hadházy Ákos a házelnök feje fölé hétfőn a Parlamentben. Kövér László válaszul kitiltotta a képviselőt a Parlamentből.

Az ATV Híradója a független képviselőtől úgy értesült, hogy Kövér László a pénzbüntetésen kívül egy napra kitiltotta a politikust az Országgyűlés üléséről. Hadházy Ákos várhatóan nem fog fellebbezni a döntés ellen.

Forrás: ATV, 24.hu

Címlapkép: ATV Híradó

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ilyen az amikor a Gazda iránti alázat még mérhetetlen megfelelési kényszerrel is párosul. Az Istene előtt nap mint nap bizonyságot kell tenni.
És ő nemcsak tesz, de túltesz...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Ilyen az amikor a Gazda iránti alázat még mérhetetlen megfelelési kényszerrel is párosul. Az Istene előtt nap mint nap bizonyságot kell tenni.
És ő nemcsak tesz, de túltesz...
namihami
@csak úgy...: Vannak nevek, amin egyszerűen átugrik az ember. Miért kell neked mindent elolvasni?
csak úgy....
@namihami: szerinted okos dolog az idiótákat szó nélkül türni,hagyni és csak legyinteni?
namihami
@csak úgy...: Na látod, ezekre gondoltam. Ez is egy olyan múzeumigazgató, mint nagy elődjei, Antal József vagy a Hóbagoly, akik az alámerülési kategória eklatáns képviselői és mindig tudják, mikor van itt a felszínre jövetel ideje.
Ez az irodalmi múzeumos is ráérzett a pontos időre. Ez is csak egy cseléd, olyan ""kövéres"" fajta.
namihami
@csak úgy...: 12.55: Ha nem sajnálod az időt, a fáradtságot és főleg a saját idegeidet---akkor igen.
Én egy durbinccsal kezdtem, de mára társult hozzá néhány olyan név, amit se elolvasni nem akarok, de válaszolni végképp.
Erre írtam 2-3 esetben a ""kutyasz@r""-reakciómat. Mára, akit érdekelhet, az tudja. Hogy az érintettek? Hát, ki nem...
csak úgy....
@namihami: tehát szaporodnak és egyre fasisztábbak lesznek,ha csak erre a félkegyelmü (shikari) munkakerülöre gondolsz, neked nem nyílik ki a bicska a zsebedbe!?
tudode
Rafcsi bagázs! Tesztelik a volt Fidesz tagot a büntivel, máris a falra festik a patás örDÖGKÉT:
.
---- Kocsis Máté szerint a táblát és a büntetést "Hadházy nem a saját zsebéből fizeti"
.
444.hu/2020/02/18/kocsis-mate-szerint-a-tablat-es-a-buntetest-hadhazy-nem-a-sajat-zsebebol-fizeti
.
Nincs más választásuk a NER-eseknek, vagy követik Hadházyt, vagy fetrengenek abban, amelyre Hadházy állatorvosi gyomrának SOKK volt:
.
K-monitor: Orbán
adatbazis.k-monitor.hu/adatbazis/cimkek/Orban-Viktor/hadhazy-akos
.
www.google.com/search?sxsrf=ACYBGNQlpBbR-B0RSMny_RBRwqHm0InaZg%3A1582114065514&ei=ESVNXuaGH8KrrgSQsIy4Cw&q=K-monotor+-+Fidesz&oq=K-monotor+-+Fidesz&gs_l=psy-ab.3..33i160l2.5463.7077..7674...0.2..0.135.614.4j2...0...1..gws-wiz...0i71j0i22i30j0i22i10i30j0i13i5i10i30j0i8i13i30.-tOgqml3AWI&ved=0ahUKEwim0_mWyt3nAhXClYsKHRAYA7cQ4dUDCAs&uact=5
.
!!!
.

.
namihami
@csak úgy...: Már nem. Egy valamikori cikkhez elkezdtem vele felelgetni. Az elején még volt normális reakciója, aztán elkezdődött a komcsizás, libsizés és hasonlók. Akkor bezárt a (nemVárkert)bazár. Aki figyelemmel kiséri (nem kötelező) a beírásaimat, én nem megyek bele a személyre lebontott anyázásba, magamat próbálnám(!--nem mondom, hogy sikerül, de próba, szerencse) többre becsülni. Redőny és aztán nem létezik a parasztja (nem földműves).
Az ilyen kommentelők helyett inkább keresek valami más elfoglaltságot, mert még az időért is kár.
CsipkeRózsa
Régi szép idők, amikor még Szíjjártó Péter D 209-es feliratú trikóban ott röhögcsélt tsai-val a parlamenti ülésen. Akkor nem büntetést kaptak a trikósok. Szíjjártó karrierje meglódult felfelé, most már "kedvelt" külügyminiszterünk.
Igaz, most már a ruházatot is előírták, nem megfelelő viselet esetén szintén büntetés járna.
namihami
@CsipkeRózsa: Akkor az Orbán nem toplák a végtelenségig, csak az ""előírt"" ruházatot viseli?
Hál'Istennek, nem is tudod, mekkora kő esett le a szivemről. Ezek szerint a Mi Vezérünk nem egy rongyos paraszt (Helló Röfi!--mert ugyebár tulajdonnév), csak betartja az előírt dresscode-ot.
Akkor, a jelek szerint, azok a topisak, akik mellette szoktak megállni.
kereső
Azért az valahol ciki, és nagyon jól mutatja ennek a társaságnak az erkölcsi szinvonalát- Hadházy táblája "sérti a parlament" tekintélyét, de az ,hogy köztörvényesek ott ülnek, szavaznak, olyan is akire a házi ügyészség maga kért 8,5 leülendőt+ vagyonelkobzást, az nem sérti a házelnök erkölcsét. Ez nem parlament. És még cirkusznak se mondanám- mert ott legalább szórakozik az ember, és jókat nevet a bohócokon- itt meg sirni támad kedve, és hányni.
kereső
Hej, azok a szép idők, amikor még a D209-es táblákkal vonult be a fidess a parlamentbe, meg narancsot osztogatott, meg bekiabált-"a kormány hazudik"- nem ,nem a "patásnak" Antall Józsefnek), meg bekiabál személyesen orbán " csuhások, térdre imához"..., azaz orbán aki 2006 után két évig be sem járt a munkahelyére, de a fizetését felvette. Az akkori parlamenti többség meg csendben tűrte, jó anyámasszonykatonája módjára.
csak úgy....
@namihami: nem "beszélgetni" kell vele (azt úgysem lehet), igyekszek én sem anyázni senkit de ha nem hívom föl a figyelmét arra,hogy egy szerencsétlen marha és a vesztébe rohan?...,még én kerülnék miatta pokolra...
jesz
Hadházy családja vajon megdícséri-e este vacsoránál? Nesze aranyom, még egy tányér paprikás krumpli...kolbász nincs.

vagy egyáltalán nem számít? összedobják a párttársak, esetleg van egy szekrény, ahonnan számolatlanul dől a pénz? Mert néha repülni is kell, el ne veszítse a szakszo-t...az is pénz...méghozzá sok.
namihami
@kereső: És tedd hozzá, hogy a cirkuszban MŰVÉSZEK vannak. Ezek (és lassan szinte mindegyik) csak ""képviselő"". Aztán néha elképzelem azokat, akiket ezek képviselnek. És olyankor támad sírhatnékom...
wijntingpe
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
dr. prédikátor
@Shikari: nyikari gyökér ,te hazátlan mocsok!!!Rohadj már le te takony!!!
justhpeter
Álljon sorba a bejáratnál az ellenzék és mindenki csapjon le egy maflást Kövérnek. Kövér másnap nem merne bemenni
Ha viszont ezeket a büntiket minden alkalommal meg lehet tenni az ellenzékkel, akkor megérdemlik. Egyszer próbálják ki, hogy nem mennek be és mondjuk egy művelődési házban vagy étteremben fognak ülésezni és az idióta házmester házát messzire elkerülik. Nincs más megoldás, mert Kövért hülyére verni már orvosi okokból sem lehet..
csak úgy....
@jesz: gondolom, kövéréknél meg lesz kóbász szarásig a 2 millás büntibü,ha csak nem böcsületesen köll osztozkodni...
dr. prédikátor
@Shikari: nyikari cerkóf!!! te román köpőcsésze!!!
csak úgy....
@dr. prédikátor: az ösei fele indiából gyütt,tölük származik a tibink munkaszeretete...
Lepényleső
Egyenlőre pénzbírsággal sújtotta,de közel az idő amikor már elviszi majd őt a jó öreg lefüggönyözött Pobeda?
Béla333
Egy kis apróval szívesen kisegítem Hadházyt...
fahrenheit451
És mire használják a büntetésből befolyó összegeket?
Tételes kimutatást kérek - még kér a nép!
fahrenheit451
Kövér Lászlót is pofán fogom rúgni - mert megérdemli.
Kövér László egy bűnöző.
(csak a megfigyelőim miatt vagyok vicces - Á, dehogy!)
evacica
Kövér túlértékeli magát! Hogy jön ahhoz, hogy kedvire büntethet, mert neki nem tetszik egy vélemény! KI csoda is ez az ember?A nép szolgája, azaz a mienk, th nincs joga a nép által megválasztott képviselőt kitiltani a munkahelyéről, mely jelenleg a Parlament! Milyen alapon komcsizik, egy vöröskatona nagypapával, egy szoc.hazás kitüntetett papával a háta mögött és tudomásom szerint a pápai családtagjai is MSZP sek ma is! Egyszerűen hiteltelen és gusztustalan amit csinál!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.