Hiteltelennek és álságosnak nevezte a miniszterelnöki évértékelőjében meghirdetett klímavédelmi akciótervet szerdai budapesti sajtótájékoztatóján Nunkovics Tibor, a Jobbik országgyűlési képviselője.

Az ellenzéki politikus szerint Orbán Viktor a hétvégén szinte csak olyan felvetéseket tett a témában, amelyeket az ellenzéki pártok évek óta folyamatosan napirenden tartanak, de ezek a fideszes parlamenti többségen rendre elbuktak.

Támogatni fogunk minden előremutató javaslatot, teljesen mindegy, hogy baloldali párt, vagy az álszent, álnemzeti Fidesz nyújtja be – jelentette ki a jobbikos képviselő, megemlítve, ugyanezt várja el az ellenzéki kezdeményezésekkel, köztük saját javaslatával kapcsolatban, amelyben a napelemek után fizetendő környezetvédelmi termékdíj eltörlését kezdeményezi.

Amikor a napokban Jakab Péter pártelnök-frakcióvezető zárt körben tartott beszédéről kérdezték, Nunkovics Tibor azt mondta: azok egy őszinte párt őszinte vezetőjének "eléggé őszinte" kijelentései voltak.

Nyilvánvaló, hogy vannak olyan emberek a Jobbikon belül, akikkel nem mindenki szeret együtt dolgozni – tette hozzá, megemlítve, "meg tudják válogatni", akikkel akarnak közösen munkálkodni a pártelnökségben.

Egy másik kérdésre válaszolva az ellenzéki politikus úgy nyilatkozott: abszolút nem tart attól, hogy újabb pártszakadás történne a Jobbikban.

Forrás: MTI

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
köll ezen csodálkozni? komcsiból libsik,majd illibsik ,most zöldülnek...,mindent a pénzért és a nyomorult csóró proli meg le van szarva...,lesznek ezek még komcsik,ha onnan fúj a szél! a fidesz egy elvtelen szélkakas hazúg banda.
fahrenheit451
Nemrég még libsi hiszti volt a klímavédelem, most meg...
De az van te hülyegyerek, ha kivágod a nádast a Balatonon, kiirtod az erdőket az országban, ha pusztítod a természetet, ahol éred, ha beépíted a Városligetet, stb., hiába ültetsz egy-egy fát mindenféle hülye helyre, ahol egyedül semmi esélye nincs sem az életben maradásra, sem arra, hogy javítsa a levegőt.

(régen a napelem is baj volt, most meg átestek a ló túl dalára ebben is, és úgy fejlesztenék, ami gazdaságtalan - ez a fajta kapkodás a dilettánsokra jellemző... ezek valójában nem értenek semmihez, csak az ország pénzének az ellopásához)
Eladott Ország
Orbán rájött, mennyi pénzt el lehetne itt is lopni, úgyhogy már tartja is a markát. Mert vannak prioritások
(kiccsalád', foci, határontúli szavazók - a többi Descartes-féle deréxögben' van leszarva) Az a pénz nekünk JÁR!
ómió
Kié lehetne "hitelesebb", ha nem bolsevista nyilaséké!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.