Vasárnap jelent meg a sajtóban az a kép, amin Csányi Sándor OTP-vezér és Lázár János fideszes politikus egymás mellett ülve nézik az Újszegedi Sportcsarnokban a Pick Szeged-PSG kézimeccset. Orbán vasárnapi évértékelőjén pedig nem volt ott Lázár.

Lázár János csak vasárnap reggel döntötte el, hogy inkább Csányit választja Orbán helyett

Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója és Lázár János fideszes országgyűlési képviselő a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében, az A csoport 12. fordulójában játszott a MOL-Pick Szeged-Paris Saint-Germain mérkőzésen Szegeden 2020. február 16-án. MOL-Pick Szeged – Paris Saint-Germain 32-29. MTI/Ujvári Sándor

A volt kancelláriaminiszter a Spirit FM Keljfel Jancsi! című műsorában ezzel kapcsolatban elmondta

Bár meghívták, de mégsem volt jelen Orbán Viktor múlt vasárnapi évértékelő beszédén

Lázár helyette egy kézilabda mérkőzésen vett részt Szegeden.

Abban sincs semmi rendkívüli szerinte, hogy csak aznap reggel döntötte el, hogy oda megy, ahol végül Csányi Sándor OTP-vezérrel volt jelen.

Szerinte ez egy nagyon megtisztelő meghívás volt, és nem az első.

A teljes beszélgetést ITT tudja meghallgatni.

Az Index egy korábbi cikkben megjegyzi, hogy  Csányi és Lázár viszonya régebben inkább ellentmondásos volt. A lap hozzáteszi, 2013-ban Lázár János az ország első számú uzsorásának nevezte az OTP vezérét, amire Csányi csak annyit mondott: Lázár Jánosról úgy hallja, tehetséges fiatalember, nézzük meg például, hogy a trafikügyet is milyen ügyesen elintézte. Lázár erre azzal válaszolt, hogy ha az OTP elnöke a tehetségén tréfálkozik, azt tudomásul veszi "bárhogy is páváskodik a devizahitelesektől szerzett milliárdjaival".

Forrás: ATV, Index

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
lázár már tudja,hogy egy nagy bukta a mostani magyar kormány,stadionostól,viktorostól,mindenestü... és most helyezkedik.
Pálinkafőző Rézüst
Nem a tezstvírit választotta... oóóóóóó...
Lepényleső
Lesz ő még agár a vadászaton,a bán ha füttyent,s a meghívás nem lesz papírlapon?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.