A május 16-ai Pécs Pride felvonulás lesz az első vidéki Pride lehet az országban – írja a Szabad Pécs.

Idén már vidéki városban is lesz Pride Magyarországon, jövőre újabb település csatlakozhat
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A helyi LMBTQ közösség tagjai már a korábbi években is szerveztek Pécsen a Budapest Pride programjaihoz kapcsolódó eseményeket. 

A hatnapos, május 11-én kezdődő, Freedom of my Indentity Human Rights Festival & Pécs Pride 2020 nevű rendezvényről korábban azt írták, a különböző kisebbségek összefogásával egy jelentős, fontos üzenetet hordozó, kulturális fesztivált szeretnének létrehozni. A felvonulást a tervek szerint Pécs belvárosában tartják.

A lap szerint a pécsi után feltehetően leghamarabb jövőre Szegeden lehet Pride felvonulás.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Aki Én: Faszkalap bolsija, tudod mi az, hogy VOLT? Képes volt belátni, hogy NEM NYERT, tehát otthagyta a tetübandát! Te viszont ma is BOLSI VAGY, mert máig nem esett le neked, hogy 45 év után bukta jött, hisz máig is ugyanazt folytatnád pepitában, mint, ami a buktához vezetett! Minden megszólalásodból ez dől! És hiába hazudod ezt másra immár kívül is vörös fejjel, tetükirály! Vagy agy nélkül mindez követhetetlen?
ómió
@Clavigo: Újabb bolsi szarkupacból, szóval, belőled is, "feltört a bolsevik kultúra"?
csak úgy....
@ómió: te vagy az igazi bolsibácsi! te vagy,voltál és leszel...
Aki Én
@ómió a beteg bolsi: Hallom, elutasították a felvételi kérelmedet az újjáalakuló munkásőrségbe. Nem csodálom, hogy feszkós vagy.
Figyu beteg bolsi faszkalap! A gazdáid épp csak addig voltak komcsi-bolsik, míg az a rendszer élt. Mikor vége lett, átvedlettek. Ma ,,keresztény álruhás bolsik, mert a magadfajta tanulatlan munkásőrivadék véglények ezt zabálják. Biztos forrásból tudom, hogy fideszes vezetők között a legnagyobb nevetség tárgya ti vagytok.
Szerintem rólad még képet is tettek ki :)
Húúú, de baszott buta idegbeteg bolsi vagy...
ómió
@csak úgy...: Ez a mai ráhazudás-ukáz nálatok, bolsiéknál? De legalább a mai Internacionálédat elénekelted már?
ómió
@Aki Én: A magad kérelmével tévesztetted össze az én nemlétezőmet? Már hallucinálsz is? Úgy "könnyű" lehet! Te ma vagy bolsi faszkalap! Fel se tűnt? Az a fajta, amelyik a 89-es "tüke"-bolsi kongresszusotokról - már, mint "szoci" - kifelé jövet óta egyfolytában a másikra próbálja hazudni aljasbolsi egóját! Legalább a mai Internacionálédat elénekelted már? El ne feledd, mert egyébként sosem jutsz "Lenin atyád országába"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok