A zenészt hidegzuhanyként érte a behajtók levele. A Karthago frontembere a napokban vett kézhez egy végrehajtói levelet, amelyben 102 ezer forint befizetésére szólítják fel. Szigeti Ferenc állítása szerint az elmúlt négy évben - a szélvédőjén hagyott büntetésen kívül- semmilyen értesítést vagy figyelmeztetést nem kapott elmaradt befizetésről. "200 forintot dobtam be a gépbe a Ferenc körúton, de túlléptem a 30 percet, és a 46.-ban megbüntettek. A csekket beraktam a két ülés közé, és sajnos elfelejtettem, hogy odaraktam, így nem fizettem be a 15 ezret"- mondta a zenész a Blikknek, hozzátéve: szerinte rendben van, ha megbüntetik, mert lejárt a türelmi idő, de azt elfogadhatatlannak tartja, hogy mindenféle figyelmeztetés nélkül négy évvel később egyszer csak kap egy csekket 102 ezerről "egy dörgedelmes levél kíséretében". Szigeti úgy véli, átláthatatlan, hogy ilyen esetben milyen összegeket számítanak fel.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
legendás??? zenésznek csak csak, de népmesélőnek!!! =))
Yoda69
Ez brutális? Majd ha felkuszik néhány milliora akkor sopankodjon.
A figyelmeztetés pedig ott van a piros mikulascsomagban. Azt hitte mert pár hét után nem szóltak neki hogy fizessen már törlődött a rendszerbol? Hat nem. Ezért jobb azonnal fizetni ha valaki mikulás csomagot kap.
fahrenheit451
102 ezer forint?
Ez mióta "brutális" összeg?
Amúgy a faszom sem hallgat már ezer éve Karhagot.
Kik ezek? Kik voltak ezek? A kutyát nem érdekli! A mamutok dübörgése?
A geci énekes családon belüli erőszaktevő volt, aztán írtak egy számot a koncertjükön meghaltról - ami egyébként a legsikeresebb számuk - de tisztán látszott, ha geciket kicsiit sem rendítette meg, írtak egy sikerszámot belőle.
Soha nem hallgattam Karthágót, és ezután sem fogok - geci magyarok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.