Az NKOH megrendeléseinek egyetlen vállalkozó örülhet. Nettó 150 milliárd forintos keretmegállapodást írt alá a kormány kommunikációs kampányait intéző Nemzeti Kommunikációs Hivatal tavaly karácsony előtt négy nappal - írja a G7.hu. A szerződés konkrétan 50 milliárdról szól, de kétszer meghosszabbítható, így lesz a tényleges keret 150 milliárdos. A portál úgy érzékelteti az összeg nagyságát, hogy vázolja: ha egy újabb Puskás Stadion épülne belőle, a végén 18 milliárd forint még meg is maradna. De háromszor ki lehetne belőle fizetni az új fővárosi vezetés Egészséges Budapest nevű, 5 éves programját is. A kórházak tavaly felhalmozott 70 milliárdos adósságára több mint kétszer lenne elég az összeg. A hétköznapi élet felől közelítve: a propagandára szánt pénzből mintegy 130 millió ebéd jönne ki az olcsóbb árfekvésű éttermekben, és még a KSH szerinti, 242 800 forintos átlagkeresettel is 51,5 ezer évet kellene dolgozni, hogy összejöjjön a pénz.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Őfelsége étlapjáról már csak a halálbüntetés hiánycikk, és akkor teljesedne ki az egyeduralma, nem kéne vacakolni az ellenféllel/ellenséggel, a hosszú bájtok éjszakájához hasonlóan a zemberekre hivatkozással:
.
----- Orbán Viktor: a halálbüntetés kerüljön nemzeti hatáskörbe
.
www.youtube.com/watch?v=PDVZypffzvQ
.
Ajjaj feketevonat!
.
SOKKba kerül az országnak őféesége játszóháza, és ebben a pár froncsiban a betonszarkofágok nincsenek benne:
.
---- A miniszterelnökség, és társult kapcsolata részére ... 1.230 milliárd
szemben
---- Az önkormányzatokra .. ...808 milliárd
.
!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.