Tovább bővült azon NER-kegyeltek köre, akik több száz millió forintot kaptak a szálláshelyfejlesztés címén vagyonuk gyarapításhoz. Felkészül a Tiborcz István érdekeltségbe tartozó Appeninn. Újabb NER-csillagok jelentek meg a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) Kisfaludy szálláshelyfejlesztési támogatás kedvezményezetti listáján: több száz millió forintos támogatást kapott a Zoób Kati divattervező cége, de megjelent a listán Hernádi Zsolt milliárdos Mol-vezérhez köthető szállodaépítő vállalkozás is. Nagyobb összegeket szinte csak azok kaptak, akik közvetlenül kötődnek a kormányhoz, vagy épp a miniszterelnök szűkebb köréhez tartoznak.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
sokat megmagyaráz: " Rogán Antal miniszter felügyelete és a miniszterelnök lánya, Orbán Ráhel szakmai bábáskodása mellett működő MTÜ" =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Tartok tőle, hogy nem csak névrokonság

A Népszava érdekes cikkben számol be az elvben akár jól is lehetne szállodai fejlesztések pikánságairól

Már a cím is remekbe sikerült: „A szállodafejlesztés az új stadion”, ami elsőre akár butaságnak is tűnhet, lévén a szállodákra valóban szükség lenne. Azonban nagyon igaz az, hogy a motiváció ugyanaz. Kb. annyi köze van a valósághoz, mint Orbánéknak a konzervativizmushoz, véres rongyként lebegtetett ürügy!
Azonban a cikknek van egy mondata, amitől el kell határolódjak és a lap is jól tenné. Azt írja: „a Rogán Antal miniszter felügyelete és a miniszterelnök lánya, Orbán Ráhel szakmai bábáskodása mellett működő MTÜ.”.Amit jó lenne átgondolni, mármint manapság név alapján Orbán lányára asszociálni, mert börtönnel fenyegetendő. Még akkor is, ebben az esetben számos esetben nem csak a neve, de kinézete is megtévesztően azonos volt. Igaz nem biztos, mert pelenkákat nem dobált! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.