Budapestre befele pedig élénk a forgalom.

Az Útinform péntek reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Baleset történt az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a komáromi szakaszon – Győr térségében – a 117-es km-nél három kamion ütközött össze. A forgalom csak egy sávon halad, 2-3 km hosszan torlódik a kocsisor.

- Élénk a forgalom a Budapest környéki bevezető utakon. Araszolásra kell számítaniuk az autósoknak az M3-as autópályán a bevezető szakaszán, és a 10-es főúton a solymári körforgalomnál. Lassú a haladás a 11-es főúton Leányfalu és Szentendre térségében, valamint a Csepel-sziget útjain.

Megváltozott forgalmi rend, lezárások

- Megváltozott a forgalmi rend az M7-es autópálya déli részén. Letenye felé a 175-ös jelű holládi csomópontban a le- és a felhajtó ágat is lezárták, mert a csatlakozó úthoz körforgalmú csomópontot építenek. Előtte a a 170-es jelű balatonkeresztúri, vagy utána a 180-as km-nél a sávolyi csomópont használható.

- Törökbálintnál az M1-es autópálya és az M0-s autóút csomópontjában korlátozásra készüljenek, mert lezártak egy csomóponti ágat.

Az M0-s autóút déli részén az M5-ös autópálya felől érkezők így nem tudnak közvetlenül a főváros felé felhajtani az M1-esre. Nekik érdemes már korábban az M7-es autópályán elérni a fővárost. Ha ezt elmulasztják, akkor tovább haladva az 1-es főúti végcsomópontban tudnak majd a körforgalomban megfordulni, és úgy felhajtani az M1-esre Budapest felé. A kijelölt terelőutat sárga táblák jelzik.

A Tópark-lakóparkból a főváros felé autózóknak is érdemesebb az M7-es felé kerülni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.