A kutatások szerint a gyerekek egyharmada úgy megy iskolába, hogy nem reggelizik – mondta Antal Emese dietetikus péntek reggel az M1 aktuális csatornán.

A szakember elmondta, a kamaszkorú fiataloknál ez az arány már 50 százalékra nő. A gyerekek általában időhiányra vagy az éhség hiányára hivatkoznak – tette hozzá.

Antal Emese felhívta a figyelmet arra, hogy a reggeli hiánya elhízást is okozhat, a nem rendszeres táplálkozás pedig több betegség kialakulásában is szerepet játszhat.

Forrás: MTI

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
"éhség hiányára hivatkoznak " ez tényleg releváns! Mint tudjuk az M1 ásza szokta volt mondani a szegény gyerekek azért nem reggeliznek mert nem éhesek! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@Eladott Ország:17:02 Ezt tényleg te kérdezted divisiontól? Eszem megáll...:-)
csak úgy....
@Málna: körül köne nézned kis magyaországon,... áld meg isten a császár fölségét,ne sanyargassa magyar népét! a gyöngébbek kedvéért,egy magasabb körökben körözött,havi több mint egy milla nettóbol osztogatja az észt...
na eriggy má !
Borsodi
Orbán megmondta utálja az elhízott embereket,a gyerekek meg nem éhesek,így lesznek egészséges sportolók , azaz focisták. akiknek soha nem lesz szükségük kórházra,se munkahelyre.
fahrenheit451
@Borsodi: Az antiszemita fradisták niggereknek szurkolnak ezerrel...
Mekkora kognitív disszonancia már ez?!
Hülye fradisták !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.