Egyenként mutatja be a kormány azokat a kérdéseket, amelyek szerepelnek majd a következő nemzeti konzultációban. Megérkezett a következő témakör, a feltételes szabadságra bocsátás.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A konzultáció nem azért van, hogy konzultáljunk egymással, hanem azért van, mert: csak. Igaz, eddig sem azért dobtak ki milliárdokat mindenféle nemzeti konzultáció címén, hanem azért voltak ezek, hogy Orbán pajtásnak legyen miről hazudni. De úgy ám, hogy neki legyen igaza. Így volt ez a nyugdíjasokkal, az alaptörvényről, a Soros-tervről, a migránsokról, a gazdaságról. Orbán megbuherált kirakat demokráciája, hiszen a nagy felhajtások és pénzszórások után azt csinált, amit akart, természetesen a nép felhatalmazásával. Orbánisztánban a galádságnak nincs határa, foka, mennyisége meg pláne nincs. Tényleg, már pontosan azt érzem ebben az országban, hogy szólni kéne Dzsepetto mesternek, faragjon sok-sok fidesz-Pinokkiót. A fafej megvan hozzá, aztán hátha bírunk beléjük varázsolni őszinteséget, pici bölcsességet, tisztességet. Csak az a baj, hogy nincs az a tündér, aki ezeket ilyen jellembeli tulajdonságokkal képes lenne életre kelteni. Maradnak (fa)tuskók. Csak éppen arra nincs magyarázat, hogy a kormány miért lázadozik a saját törvényei, a saját alkalmatlansága és úgy általában azon játékszabályok ellen, amelyeket magára nézve elfogadott. A legvéresebb kutyakomédiánál is szánalmasabb, hogy ha előre tudják a nemzeti konzultáció eredményét, akkor miért reszelgetik a saját szellentésüket hónapokon keresztül, mi a jóisten akadályozza meg az egyik napról a másikra, az éjszaka leple alatt, sunnyogva jogszabályokat hozó kormányt abban, hogy megfelelő szabályozást alkosson, amire aztán ne lehessen mutogatni, hogy a Soros-hálózat és a bűnpártoló ellenzék.
m.blog.hu/pi/piroslapok/image/orbanhazudik.jpg
Aki Én
Mondjuk ilyen és ehhez hasonló kérdésekre előbb kapnak olyan választ, amit hallani szeretnének. Mint mondjuk a forint halála, vagy a világraszóló, de az Eu-ban mindenképpen legdurvább infláció, vagy az, hogy a kártérítéseket az ő törvényük tette lehetővé...
Hozzáteszem, a 10 évre titkosított házipedofiljuk ügye nem azt igazolja, hogy akár ez a téma tényleg érdekli őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.