A baloldal a "börtönbiznisz" oldalán áll, "falaznak a börtönbiznisznek és az azon nyerészkedő baloldali ügyvédeknek, Soros-szervezeteknek és bűnözőknek" – mondta Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

A politikus kifejtette: a baloldali pártok egyike sem szavazta meg, hogy az Országgyűlés egyáltalán napirendre vegye a börtönzsúfoltságra hivatkozó kártalanítások leállításával kapcsolatos kormány-előterjesztést.

Az ellenzéki szónokok a csütörtöki parlamenti vitában is egyenes beszéd helyett félrebeszéltek, és nem a valóságról mondtak véleményt – fogalmazott.

Budai Gyula szerint a milliárdos iparággá vált "börtönbizniszen" nemcsak a bűnözők, hanem a "Soros-hálózathoz" és a baloldalhoz tartozó ügyvédek is gazdagodtak. Példaként említette Magyar Györgyöt, aki "több százmillió forintot keresett ezen a bizniszen".

A Fidesz képviselője mindezt a joggal való gátlástalan és üzletszerű visszaélésnek nevezte.

Reményét fejezte ki, hogy a márciusban induló nemzeti konzultáción minél többen mondanak majd véleményt a "börtönbiznisszel" kapcsolatban.

Szerinte azonban a baloldal és a "Soros-hálózat" mindent meg fog tenni, hogy a "börtönbiznisz" fennmaradjon.

Arra a felvetésre, hogy az MSZP szerint a Fidesz- és a KDNP-frakció állami támogatásából kellene állni a kártalanítási összegek kifizetését, Budai Gyula visszakérdezett:

miért nem Magyar György vagy Fahidi Gergely, a Magyar Helsinki Bizottság ügyvédje fizeti vissza a felvett pénzt?

Azt, hogy két MSZP-s fővárosi kerületi polgármester átlép a DK-ba, a kormánypárti politikus úgy kommentálta: Gyurcsány Ferenc a baloldal vezére, ő diktál, a DK elnöke remekül alkalmazza az oszd meg és uralkodj politikáját, és "szépen az MSZP-t le fogja szalámizni".

Azzal kapcsolatban, hogy Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő összegyűjtötte a pénzt a kétmillió forintos parlamenti büntetésére, a Fidesz képviselője azt mondta: Hadházy Ákosnak provokációk helyett inkább a nagycsaládok támogatására kellene pénzt gyűjtenie.

Forrás: MTI

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Ennek a Budigyulának se a szomszédja a hülye.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Szégyen, gyalázat, hogy olyan képességűek alkotják az államot, akik mielőtt kinyitják a lepcsest, őféleségével együtt nem veszik észre, hogy ezzel a BÖRTÖNBIZNISSZEL magukat köpik szembe!
.
Ha egy nyugalmazott köztisztviselő sec/perc alatt képes kiguberálni, hogy miről pampognak azok akiknek káposztalé lehet ott, ahol a gondolkodás szerve lenne, ha lenne helye:
.
Tehát MÉLTÓSÁGOS NAGYURAK, akkor a baloldal átállt azok pártjára, akiknek jár az etetőjük azt sem tudva, hogy mit kukorékolnak. szembe rókázva saját magukat:
.
2013. évi CCXL. törvény.
.
a büntetések, az intézkedések, egyes kényszerintézkedések és a szabálysértési elzárás végrehajtásáról *
..
net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=a13002.
.
.Ha Gyulus kivenné a gombócot az etetőéből, és körülnézne, hogy ki is a hunyó a börtönbizniszben, nagyon elszégyellhetné magát, hogy mindannyiuknak előbb jár az etetője, mint ahogy illene, rinocérosz arcmáson köpve maukat:
.

.Kártalanítás az alapvető jogokat sértő elhelyezési körülmények miatt *
.
"""" 10/A. § * (1) Kártalanítás jár az elítéltnek vagy az egyéb jogcímen fogvatartottnak a fogvatartása során a jogszabályban előírt élettér biztosításának hiánya és az ehhez esetlegesen kapcsolódó más, a kínzás, kegyetlen, embertelen vagy megalázó bánásmód tilalmába ütköző elhelyezési körülmény, különösen az illemhely elkülönítésének a hiánya, a nem megfelelő szellőztetés, világítás, fűtés vagy rovarirtás (a továbbiakban együtt: alapvető jogokat sértő elhelyezési körülmények) által előidézett sérelem miatt. A kártalanítás minden egyes, az alapvető jogokat sértő elhelyezési körülmények között eltöltött nap után jár. A kártalanítás megfizetésére az állam köteles. """""
.
Ez az évszázad legpofátlanabbb félrevezetése! Már a saját mellékterméküket sem vállalják azok, akik egy normális államban még kapuőrnek is silányak lennének!
Aki Én
@ómió a buta bolsi: Nem fejlődsz, egy hangot sem fejlődsz. Csak fújod a bolsi hazugságot, véded a vétkeseket, akik ezt létrehozták. Nem törődve a tényekkel, jó bolsi módra.
Nem írtak még rólad tanulmányt? Tudod, olyan pszichó izét.
ómió
@Aki Én: Bolsiék önmagával "csetelő" fajkreténje! Még mindig a tetves bolsiságod kétségbeesett másokra hazudásán rugózol? Legalább a mai Internacionálé kvótádat elénekelted már? Hisz az nálatok nyilván csak úgy lehet "hiteles"!
ómió
@durbincs: Netán még az igent is szisztematikusan keveri a nem-mel? Mert az gyakori bolsi "anomália"!
ómió
@durbincs: Az kapásból látszik, hogy többet is kitesz! A "sérültjéből"!
ómió
@durbincs: Persze csak, ha, ami ott van, az agy! Sztem helyesebb a kong!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.