Egy nemzetközi felmérés szerint a magyarok 42 százaléka bizalmatlan a választásokkal kapcsolatban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
Inkább azon csodálkozom, hogy csak "közel fele". Ezek szerint több mint fele meg azt hiszi, tiszta választások vannak. Ez elég sokat elárul a magyarok szellemi színvonaláról.
csak úgy....
a közel fele az több mint a fele ,csak nem merik mondani! magyarország a csodák országa,már alig várom,hogy szent viktor vizet fakasszon a sziklából..
kokopelli
@Aki Én: Ravasz dolog a statisztika! 42% nem hisz a tisztaságában, XY% hisz,és a többi megkérdezettet
meg nem is érdekli!? Hogy is van akkor? (;-()
kereső
Aszongya az irás : 42% nem hisz, 45 % hisz. És a 13%- az nem tudta a választ?,vagy mi a csoda történt. Bonyolult volt a kérdés?
teuton
Csak 1 kedes a matekzseni birkakhoz: Ha csak 45% hisz a valasztasok tisztasagaban, es tegyük fel, ez a 45% mind fideszes, akkor hogyan lett ebböl 67%os többseg??? Ja, illib diktaturakban ne feszegessük a matematikai törvenyeit, ott egyszerüen csak hinni kell...
fahrenheit451
Ez nagyon nagy baj !!!
Csak közel a fele?
Egy nyilvánvaló tényben csak közel a fele hisz, akkor a nem nyilvánvaló csúsztatásokat, hazugságokat, átvágásokat, hogy ismernék fel?
Nem is ismerik fel !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.