A Válasz online írt cikket a Bayer felesége által Országos Vérellátó Szolgálat plazmaeladási szerződéseiről. Bayer összeesküvést sejt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Ha minden tiszta és törvényes, akkor nincs mitől tartan. De úgy látszik sumákság van, azért van begerjadve a trágár pofájú.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Drága Bayer elvtárs! Amikor maga ír, beszél minősíthetetlen stílusban valakiről, nem ritkán valótlanságot, annyiszor küldenék börtönbe, már azt is elfelejtené, milyen az élet a rácson kívül! Imádom a mimóza lelkét!!
csak úgy....
@Nessy: amit szabad jupiternek...,érdekes társulat ez a komcsiból libbsi oszt hirtelen illibsi társulat! ök így védik a hazát,vannak dógok amihez még lövészárok sem köll ..
Pálinkás Pál
Hát zsolti fiam,ha buktok, és te nem Kecskemétre kerülsz a sittre...akkor nagyon fognak téged a böripajtásaid szeretni...imádják az ilyen tudálékos barmokat!!!
Sámannus
Megértem én ezt a vadbarmot. Igen, mert egyszer igaz is lehet az újságíró állítása, másodszor. Igen érzékenyen is érintheti a családi kasszát Harmadik lehetőség nincs, mert akkor ezzel jönne elő, hogy megvédje a kotlósát.
Béla333
Kűdd be Zsóóóti őket taknyukon nyálukon! Te már tudod, hogy kell ezt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.