Tordai Bence és Mellár Tamás kért időpontot, hogy a monetáris politikáról érdeklődjön, de a Matolcsy szerint megzavarnák az MNB rendeltetésszerű működését.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Valóban! Arra, amire az Orbán a Matolcsyt az MNB élére ""rendelte"", arra egy hozzáértők általi szakszerű ellenőrzés valóban a működés megzavarására alkalmas lenne. Hiszen pontosan ezért van egy csicska odarendelve. Nehogy az orbáni céloknak történő működés meg legyen zavarva.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@Nessy: És látod, mégsem kell jobb! Még emellett a blődli ellenére se juthatnak be. Akkor miért fárasztanák magukat, ha nekik így is szabad/lehet. Aki beengedhetné, az megkajálja, a többi pedig le van...
Aki Én
MNB házmester. A Magyarország Kft. alkalmazottja. Csak teszi, amire hivatott.
sokanvagyunk
Mostanában nem volt/lesz alkalmas időpont, nagyon el van foglalva az forintgyengítéssel.
kereső
@Nessy: Ez az újonnan elfogadott országgyűlési Tv. szövege.Nem engedhetik meg, mert elterelnék a figyelmet, és a forint vissza ugrana a 290/Ft/eur szintre. az meg ugye katasztrófa lenne a kormány és a jegybank számára.
Eladott Ország
Mert a Matolcsy jövőbelátó fenomén, ami nem baj, mindenki azzal égeti magát, amivel tetszik neki. Jövőbe lát, és még el is mondja. A Növekedés.hu nevű oldalon tíz pontban részletezi, milyen területeken zárkózhatna fel Magyarország a nyugathoz tíz év alatt. Méghozzá „Wei wu wei – megerőltetés nélkül, csak könnyedén…”, írja Matolcsy György Lao-Cét idézve. Igazából nem kell semmiféle kommentár ehhez a Matolcsy-látomáshoz, csak azt döntsék el, hogy akkor most sírjunk, nevessünk, vagy egyszerre. Lengyel László mondta, valamikor a 80-as években előadott, nagyívű víziói voltak már akkor is, szárnyalt saját szavain, majd az első sorban ülő Hetényi pénzügyminiszter felszólt neki: - Gyurikám, a számok nem zavarnak?
Sámannus
300 Ft felett monnyon le mindenki! nagyokosok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.