A mindenféle tudományos alapot nélkülöző posztot azóta törölte dr. Aradszki László.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Nem lehet egyébről szó, mint ez a töltelékpárt tagjai kedveskednek annak, aki helyet cserélhetne azokkal, akik NEM EGY ORSZÁGÉRT, csekélységekért töltik büntetésüket a hűvösön!
.
Ami a bukéja, szégyene ennek a BÖRTÖNBIZNISZEZÉSNEK, hogy a pártszövetség szavazta meg azt, hogy azokat, akik embertelen körülmények között kénytelenek a fogdában élni, KÁRPÓTLÁS illeti meg őket:
.
Rúgott már őfélesége öngólt, de nyilvánvalóan ekkorát még nem, mivel a 2013. évi törvény idején már közjogilag érvénytelenűl rontják a levegőt birkaként az Ország Házában is!
.
2013. évi CCXL. törvény
.
a büntetések, az intézkedések, egyes kényszerintézkedések és a szabálysértési elzárás végrehajtásáról *
Az Országgyűlés
.
net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=a1300240.tv
.
Kártalanítás az alapvető jogokat sértő elhelyezési körülmények miatt *
.
""" 10/A. § * (1) Kártalanítás jár az elítéltnek vagy az egyéb jogcímen fogvatartottnak a fogvatartása során a jogszabályban előírt élettér biztosításának hiánya és az ehhez esetlegesen kapcsolódó más, a kínzás, kegyetlen, embertelen vagy megalázó bánásmód tilalmába ütköző elhelyezési körülmény, különösen az illemhely elkülönítésének a hiánya, a nem megfelelő szellőztetés, világítás, fűtés vagy rovarirtás (a továbbiakban együtt: alapvető jogokat sértő elhelyezési körülmények) által előidézett sérelem miatt. A kártalanítás minden egyes, az alapvető jogokat sértő elhelyezési körülmények között eltöltött nap után jár. A kártalanítás megfizetésére az állam köteles..""""
.

.

.

.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.