Az egykori műsorvezető 2022-ben már a DK politikusaként képzeli el saját jövőjét. Kálmán Olga akár magasabb pozíciót is vállalna a Demokratikus Koalícióban – jelentette ki ATV egykori műsorvezetője. Kálmán Olga az Egyenes Beszéd csütörtöki adásában elmondta, elnökségi tagságra is pályázott a pártján belül, ahol március 1-jén tartanak tisztújítást. A jövőről szólva hozzátette, „Találjuk ki Magyarországot!” szlogennel országjárásba kezd.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Annyira siralmas, hogy a DK csak lopott ötletekből tud élni. Találjuk ki Magyarországot?! Találjatok ki valami újat, valami sajátot, ne más ötletét lopjátok el úgy, hogy egy szóval sem említitek, hogy ez Hankiss Elemér szenzációs ötlete volt!
Siralmas ez a Kálmán Olga!:

"Elhunyt Hankiss Elemér
Hankiss Elemér egyik kezdeményezője és szellemi atyja volt a Találjuk ki Magyarországot, illetve a Találjuk ki Közép-Európát projekteknek, és egyik alapító tagja a Szeretem Magyarországot Klubnak."
nol.hu/belfold/elhunyt-hankiss-elemer-1509053
fahrenheit451
Nekem speciel a "Formáljuk át Magyarországot!" jobban tetszene, de hát ki vagyok én?

@Béla333: 1. Tehát maga a szlogen, az elgondolás jó.
2. Eredményes volt? Kitalálták Magyarországot? Szerintem sem.
3. Hankiss Elemér meghalt (RIP) így már nem folytathatja ezt a munkát, és azóta más sem folytatta.
4. Most végre vannak, akik folytatnák. Ez szerinted rossz... egy meg nem valósított jó ötletet felhasználni rossz?
Akkor itt van egy kis gondolkodni való (Gáspár Evelin, tegnap elgondolkodtatta a rajongóit. Úgy vélem, most rajtam a sor, hogy elgondolkodtassam... Gáspár Evelin rajongóit):

"Sokan szívesebben maradnak a biztos rosszban, mint indulnak el egy bizonytalan "talán jobb lesz"-felé. Pedig a sikerhez nem egyenes út vezet, sokkal inkább kanyargós az ösvény. Ha csak az egyik sutba dobott ötletet elővennéd, elkezdenél dolgozni rajta, ebből tanulnál, aztán újabb ötletet vennél elő és azt már jobban meg tudnád valósítani, míg végül eljutnál az IGAZI NAGY ÖTLEThez, ami mellé büszkén oda tudnál állni, akkor hamarabb érkeznél meg a céljaidhoz, mint ha a megfelelő pillanatra várva el sem indulsz az úton." /Vida Ágnes/
Béla333
@fahrenheit451: 18.06
Annyi elegendő lenne, hogy pl.: "folytatni szeretnénk a kiváló gondolkodó Hankiss Elemér által megkezdett munkát: Találjuk ki együtt Magyarországot"
De nem! Kálmán Olga és a DK ötlete az egész!
fahrenheit451
@Béla333: Szerintem meg:
1. nem védi szerzői jog
2. akkoriban nem volt eredményes
3. ez a régi szlogen ellenére egy új kezdeményezés, új alapokon

Persze megemlíthetné, és lehet, hogy már meg is említette, vagy meg fogja említeni, de ez nem szempont most már.
Béla333
@fahrenheit451: 18.28
Azért még jó, hogy lehet különvéleményünk!
kissé felnőttem
mit ne mondjak innen minnél messzebb kéne menni mert igy itt max multunk van, jővőből max nulla. Akik a háború meg 56 után talpra állitották az ország termelését a városokat falvakat az a korosztály lassan már sehol sincs jelen A 40 é-es évek szülöttei is a temetőben vannak 70 %- ban,
Aztán konzultáljunk, hogy fogy a nemzet? törvényt hoznak hogy nincs kegyelem az elitélteknél, ja nincs de van parkettás sitt is? kinek is? Utólag beteszik kérdésnek hogy az unióban ezzel takarózzanak röhelyesek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.