A párt elnöke szerint a két DK-hoz igazolt polgármester senki lenne az MSZP nélkül.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
A bizalmat növeli vagy csökkenti? Amikor valami éppen kialakulna, akkor jön a Feri az újabb baromságával és újra összekuszál mindent. Lehet kezdeni újra a bizalom kiépítését.
Még 2-3 ilyen húzás és nem lesz verseny '22-ben mert nem lesz összefogás és maradni fog Orbán.
Akkor kire fogjátok az egészet? Az LMP-re?
Béla333
Folyik még a harc...:

"Nem zárható ki, hogy újabb MSZP-s politikusok lépnek majd át Gyurcsány pártjába – mondta Kovács László az Origónak. Az MSZP egykori elnöke hozzátette: őt is átvitték volna a Demokratikus Koalícióba. "
mandiner.hu/cikk/20200221_origo_kovacs_laszlot_is_atcsabitotta_volna_gyurcsany_a_dk_ba

A Feri nem tud leállni...
kereső
@Béla333: Nem tudom, hogy csábitották-e, vagy sem. Nem vagyok bennfentes, mint Te, hogy bizton állitasz valamit.Annyit tudok, amit a hirekben olvastam- hogy, az indokuk az volt- Dobrev Klára politikai elképzelései. Te úgy nyilvánulsz meg a DK-val,és Gyurcsánnyal kapcsolatban, mint egy megveszekedett orbánista. Másik cikk alatt irtam,hogy hiába a pártok koaliciós erőfeszitései , ha a szekértáborok nem hajlandóak erre. Akkor marad orbán és a maffia az idők végezetéig. Ami meg az mszp-t illeti- maguknak köszönhetik, nem Gyurcsánynak- az elhallgatott, szőnyeg alá söpört kollaborációikkal, azzal, hogy nem teszik tisztába a 2002-2010-ed időszakot. Nem hallottam tőlük egyszer sem, hogy cáfolták volna a sok-sok hazug fidesses állitást, nem vágtak vissza azzal ami jobb volt 2010 előtt- hagyták , hogy mindenért Gyurcsány vigye el a balhét, néha még rá is tettek egy lapáttal. Ami, meg tapasztalat- nem a választások évében kell a tagokkal, szimpatizánsokkal foglalkozni, hanem folyamatosan. Kissé elszakadtak az emberektől- aztán meg csodálkoznak, hogy a dk, momentum támogatottsága nől. Persze, mert állandó mozgásban vannak- dolgoznak.Bizonyára van még ezer más ok is- én ezeket látom.Minden esetre a legutóbbi megrökönyödést az okozta nálam, amikor a győri elnökük bejelentette, hogy nem az mszp-s polgi jelöltet támogatja, hanem a fidessét. Bizonyára ennek is Gyurcsány az oka.
Béla333
@kereső: 19.51
Írtam egy hosszú választ, de nem ment át, nem ismétlem meg!
Szurkolj a Ferinek, én nem bízok benne és a DK-ban sem. Az összefogás ellenfele, egoista, erőszakos, nem képviseli az ország érdekeit, csak a sajátját!
fahrenheit451
Ezt most jól elcseszte a DK és az MSZP is.
Erre az odamondogatásra, alázásra mi szükség van?
Ami megtörtént, megtörtént, már nem lehet változtatni rajta.
Viszont egy csomó emberben tüske került ezzel (ami később nem tudni milyen mélyre kerül - pl. már egyik párt sem tudja őket aktivizálni, mert úgy kiábrándultak)
Érteitek ezt?
Nem gondolkodtok ti sem :(

Régen indulatból írtam először, hogy a magyar genetikailag alkalmatlan (jó) politikusnak, de talán nem is akkora hülyeség, mint utólag elsőre tűnt - így utólag visszagondolva...
kereső
@Béla333: Felhivnám a figyelmedet valamire- a dk. nem CSAK Gyurcsány- mint a fidessnél orbán. És mégegy dolog- nem a dk-nak drukkolok, hanem egy értelmes koaliciós megállapodásnak, amellyel legyőzhetővé teszik orbánt, és megalakithatják azt a kormányt, amely visszahozza a demokráciát, a jogállamot. Ehhez erős ellenzéki pártok kellenek, és mondjuk úgy ezért örülök az online konzultációnak- Te csak azért nem örülsz ennek, mert Gyurcsánynak ?jutott eszébe-mert be vonja a politizálásba közvetlenül az embereket- nem felülről mondják meg az embereknek, hogy hogyan is kéne. Mondják el, hogy ők mit tennének, mi az ami hatékonyabbá tenné az "összefogást". És hátha olyanokat is meg lehet szólitani az ilyen akciókkal, akik valamilyen okból mostanság elfordultak a közélettől, a szavazástól. Szóval, egy kicsit több belátást, és kevesebb gyűlölködést, mert igy semmivel sem leszünk jobbak mint a fidess és oldalkocsijai. Ha én el tudom azt fogadni-és szerintem nem vagyok egyedül ezzel-,hogy a jobbik része ennek- dacára a múltjának, akkor talán neked is el kéne gondolkodni azon, hogy mi visz előre, vagy maradunk a mocsárban. És én hiszek Gyurcsánynak- annak dacára, hogy "hazudtunk".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.