A tamási rendőrök őrizetbe vették azt a 44 éves helyi férfit, aki több hónapja tartó rossz viszonya miatt folyamatosan fenyegette, és egy alkalommal megkötözte feleségét. Ebben 17 éves fia is a segítségére volt.

Egy pincehelyi lakos tett feljelentést február 14-én egy 44 éves tamási férfi ellen, aki az elmúlt fél év során folyamatosan zaklatja őt azért, mert feleségével viszonya volt. A tamási rendőrök kinyomozták, hogy a 44 éves férfi az elmúlt időszakban több alkalommal fenyegette meg feleségét is, hogy megöli

Egy szóváltást követően február 18-án az esti órákban – 17 éves fiuk segítségével – megkötözte feleségét azért, hogy az asszonyt megijesszék. A nyomozók a család otthonában tartott kutatás során egy engedély nélkül tartott 0,22 kaliberű lőfegyvert, hozzá tartozó lőszereket, valamint egy házilagos készítésű hangtompítót és más élet kioltására alkalmas eszközt is lefoglaltak.

A rendőrök a férfit előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés bűntett, személyi szabadság megsértése bűntett, kiskorú veszélyeztetése bűntett, kapcsolati erőszak bűntett és zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Az elkövetőt őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A bíróság pedig 2020. február 20-án letartóztatásba helyezte.

A 17 éves fiút szintén gyanúsítottként hallgatták ki lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés bűntett, valamint személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Címlapkép: YouTube/PoliceHungary

(police.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsó
Szüljél, hogy vénségedre ne maradj egyedül :D Legyen egy tahó, aki összekötöz, míg a férjed fegyvert fog rád. Gyerünk, Nagy Magyar Anyák, sok ilyet a világra, fogy a magyar!
fahrenheit451
Mennyi hülye ember van! (én már csak tudom)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.