A jognak kitüntetett szerepe van a sportban, és egyre nagyobb szükség van olyan jogászokra, akik a sport világában is jártasak – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős államtitkára szombaton a Budapesti Jogász- és Sportolóbálon.

Szabó Tünde: a magyar sport fénykorát éli
Fotó: MTI/Marjai János

Szabó Tünde nyitóbeszédében kiemelte, hogy a sport óriási mértékben fejlődik az egész világon, és a magyar sport is újabb fénykorát éli.

Magyarországon sok sportlétesítményt fejlesztenek, és nemzetközi sporteseményeket is szerveznek

- tette hozzá.

Az államtitkár úgy fogalmazott, hogy a jogászokat és a sportolókat egyaránt jellemzi a fegyelmezettség, kitartás, szorgalom és a célok iránti elköteleződés.

Varga Judit igazságügyi miniszter arról beszélt, hogy mindkét hivatásban fontos a kitartás, szorgalom és az energia.

A sport olyan etikai értékek tiszteletére tanít meg, mint a csapatmunka, egyéni érdekek alárendelése és a szabályok betartása

- vélekedett a miniszter.

A 188. alkalommal megendezett Budapesti Jogászbálhoz idén a szervezők második hivatásként a sportot választották a nyári tokiói olimpiára tekintettel.

Az eseményen posztumusz életműdíjat kapott Wichmann Tamás kenuvilágbajnok, ugyancsak életműdíjjal tüntették ki Szekeres Pál parasportolót és Keleti Ágnes olimpiai bajnok tornászt.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Tüncike fénykora a Playboy magazinnál volt - mint " modell " , bár ez a szakma ma mást jelent...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Qqberci
@volvós: Rég volt az már, tán igaz sem volt :-)))...
RonaGyuri
@volvós: ez a liba a Playboy-ban??? biztos vagy te ebben?
Rockxy
szarni lehet a versenysportra, az nem az egészségről szól.
az beleragaszt a tévéelőtti fotelba meg a magasvérnyomásba.
annak meg, hogy a tömegsport nem fénylik, mi vagyunk az oka.
mongyuk én nem, mer én csinálom naponta, a puhányok, nyavalyások meg engem néznek hülyének.
ődóguk
Pálinkafőző Rézüst
Tüncike! a csecsed nagyobb, mint az eszed... de még a segged is... :))))) élj meg inkább azokból... ja lehet, hogy azokból élsz?? ahhhha, így érthető... :)))
@RonaGyuri: ott vala volt...
namihami
@Pálinkafőző Rézüst: Azért legyünk reálisak, nem volt csúnya látvány. És az a kis fekete csík a köldöke alatt kimondottan feldobta a teljes látványt. Nyilván már akkor se a Vöröskeresztet gazdagította a megjelenésével. Ezért nem is itélném el. Ha az ő, a család és az esetleges akkori és azutáni szeretői tolerálják, egye fene. A pénz nagy úr.
Nem is a fotó külső jellege vonja a mai kritikákat maga után. Szerintem (én szerintem!!) ma se csúnya nő, sokan befogadnák még, akár néhány órácskára is. A baj vele az, hogy kikkel és főleg MILYEN ELVEKKEL bútorozott össze. Még az is lehet, hogy hisz benne. És tulajdonképpen itt és ez a fő gond vele. Ha látja-belátja, akkor azért, ha nem-akkor azért. Mert egy ország lerablóival való összefekvést lehet egy ideig nemlátni, de ha ez állandósul, akkor az vagy agy vagy kassza.
csak úgy....
@namihami: és csak ennyi köll a politikai pályafutáshoz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.