DEMONSTRÁCIÓ A PISA GONDOKRÓL: PORTÁL, SZERZŐ ÉS AZ IDÉZET FORRÁSA EGYMÁSSAL VERSENG AZ ÉRTELMEZÉSI GONDJAIVAL!!! A Fidesz Európai Parlamenti képviselője egy vitriolos Facebook-posztban mutatta meg, hogy kikre is gondolhatott Orbán Viktor a múlt vasárnapi évértékelőjében, amikor a liberálisokról ironikusan azt mondta, hogy diplomás kommunisták. Ehhez a zseniális szemléleteshez mindössze egy Index cikk kellett, amely ezúttal történetesen az új Nemzeti Konzultációt próbálta meg lejáratni, mondván a „nemzeti konzultáció súlyos vétség a …

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nos nem véletlenek a PISA gondok

egyértelmű bizonyíték a szövegértelmezési hiátusok tobzódásáról

A párt központi napilapja Tompikára hivatkozva önti magából a tömény butaságot. A derék Csépányi Bazsó „Deutsch bemutatott néhány diplomás kommunistát” címmel irkodmányt rittyentett.
Nos mint tudjuk a címet általában a portál rittyenti így azt mutatja, hogy még Orbán blödlijét sem egészen fogták fel.
A derék szertő sem piskóta: „Zseniális szemléltetés.” – nek nevezte, már hogy sem szemléltetés, pláne ne zseniális, sem pedig bemutatás, csak és csupán ócska mocskolódás.
A kiakadás tárgy az, hogy sokan úgy látják, hogy „ez a nemzeti konzultáció súlyos vétség a társadalmi béke ellen”, lévén „a bíróság döntését megkérdőjelezni és a politikai kommunikáció részeként használni súlyos vétség a társadalmi béke ellen”!
Nos ez nem teszik Tompikának. Ez a szíve joga, az hogy erre mocskolódni kezd, az az ő stílusa. Azonban az amit érvek helyett bedobott még tőle is sok(k):
egyfelől átkozódik, hogy „az értelmiségi osztály liberális társadalomtudósai, a társadalom önjelölt vezető ereje már jól megmondták, mi a tuti, ezért mindenki más maradjon szépen csöndben és cselekedjen úgy, ahogy a társadalomtudósék megmondták.”. Ami akár igaz is lehetne, de sokkalta relevánsabb az az érv, hogy „minket az emberek 2/3 választott”!!!
De még ezt is veri: „nehogy már megkérdezzék a polgárok millióit, nehogy már az emberek szabadon elmondhassák a véleményüket, és nehogy már a döntések a társadalom többségének akaratát képviseljék”. Mondja annak bagázsnak az egyik vezére, akik egy évtizede akadályoznak meg – még lopási terveik alapját képező olimpiáról is lemondva – népszavazásokat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.