Általános áremelést nem tervez a BKK, inkább más módszerrel növelnék a bevételeiket – többek közt erről is beszélt a hvg.hu-nak adott interjújában Varga Ivett, a cég új vezérigazgatója. A Lánchíd felújításáról vannak elképzeléseik, ám végleges döntés nincs, ahogy az e-jegyre is várni kell még.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ez már inkább szekrény a csontvázból

s a derék Karácsony kiemelt jutalmat adott Tarlósnak, és vissza akarta hívni a Vitézyt, aki inkább helytartónak állt

A hvg.hu interjút csinált a BKK új főnökével. Valamiért az egyik szerencsétlenkedést (nevezzük így ezt a pénzszivattyút) az e-jegyet taglalták. Nem ide tartozik, de a többihez igen: ez is Dávidka terméke, ahogy a gyermekbetegségeket felnőtt korra sem levetkőző – sőt egyre rosszabb – FUTÁR!
No de közben szó esett a Lánc-hídról is, s ekkor jött a döbbenet: „azt javasoljuk, hogy a Lánchíd, az alatta futó villamosvasúti alagút és a Váralagút felújítása egyszerre induljon,”. Ha nem volt egyértelmű hozzátették: „össze lehet hangolni a beruházásokat, hogy csak egyszer kelljen mindent lezárni és a kivitelezési munkák egy időben fejeződjenek be”! Igen semmi kétség a budai oldal villamos-alagútjáról van szó!!! =))
Arról az alagútról, ami épp hogy elmúlt 4, azaz négy éves!!! A Tarlós-Vitézy szerelemgyerek, nem csak ártalmas, és nagyon drága zabi volt, hanem ezek szerint még szarul is csinálták meg!!! =))
Qqberci
Biztos, hogy már csak ez hiányzik a tökéletes tömegközlekedéshez?...
kereső
Miután már kidobtak a bevezetésére néhány milliárdocskát? Ez tipikusan a hűtlen kezelés esete- amiben nem csak a BKK bűnös, hanem Bpest volt polgármestere is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.