Egy, a Parlament épületétől messze lévő panelt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Egyfajta közpénzes támogatás a családnak. Merthogy az ár is irreális. Nem kicsit, nagyon.
Málna
Na és eztel mi a probléma? Egyáltalán nincs messze ez az ár a realitástól, hülyék lettek volna nem kihasználni a lehetőséget.
namihami
Mit csinál az a képviselő a 100 (száz) négyzetméteren? Hiszen, ha valóban bejárna a Parlamentbe, ami a munkahelye az ülésnapokon, akkor szinte csak aludni járna a lakásba. Mi indokolja, hogy egy ekkora lakást kelljen KÖZpénzen bérelnie? Aludni, fürdeni, egy gyors vacsorát, reggelit készíteni akár egy 35-40 négyzetméteres garzonban is bőven el lehet készíteni. Miért nem korlátozzák ezeket, hogy ne egy táncterem nagyságú ""kislakásban"" kelljen meghúzni magukat? Engem az is érdekelne, hogy ez a mostani lakás vajon nem egy szintén ""nemrokon"" tulajdona-e? Eddig, amíg a "nemrokontól"" bérelte a faluszéli kéglit, addig elég volt a fele akkora is. Most, hogy kiderült az ügy és gyorsan váltani kellett, hirtelen rájött, hogy neki nagyobb térre van szüksége. És mindezt a Parlament szomszédságában, amellett, hogy üzemanyag és egyéb támogatásokat is kap a nyomorgó, az élet luxusairól lemondó keresztény szellemisége jegyében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.