Az EMMI államtitkára az M1 reggeli műsorában beszélt arról, hogy pénz helyett képzés formájában kell kártérítést nyújtani.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Retekvári! Félig analfabéta embereket akartok szakmára tanítani? Milyen szakmára? Ha kosárfonóra, vályogvetőre? Ezek jobban ismerik ezeket a ,,szakmákat", mint a ti általatok, jó pénzért alkalmazott seggnyaló oktatóitok.
Duguljatok már meg az ilyen ötletektől.
nevemnick
Retekvári! Félig analfabéta embereket akartok szakmára tanítani? Milyen szakmára? Ha kosárfonóra, vályogvetőre? Ezek jobban ismerik ezeket a ,,szakmákat", mint a ti általatok, jó pénzért alkalmazott seggnyaló oktatóitok.
Duguljatok már meg az ilyen ötletektől.
Nessy
Valamikor civilszervezetek, aktivisták, "tanodákat" szervezetek, ahol tanítás után igyekeztek összefogni a diákokat, segíteni nekik a tanulásban, sok esetben a szülőknek is. Ezeket pártunk és kormányunk támogatás helyett kikiáltotta Soros bérencnek, és az egészet ördögtől valónak. Hogy most a kormány célja a primitívség, tudatlanság fenntartása, vagy "csak", "mert", azt mindenki döntse el maga!
Eladott Ország
Kell a pénz stadionra, kedves elvtársak? Vagy mégis mi történik itt? Jó, hogy nem nemzeti konzultációt tartunk egy olyan ügyről, amelyben egyébként már jogerős bírósági döntés született. Nem telik a nagyszerű gazdaságunkból arra, hogy kártérítsünk olyan egykori tanulókat, akiknek sokszor az életüket határozta meg az, hogy nem tanulhattak végül annak, aminek szerettek volna? Jóval nagyobb bűnt követtek el Gyöngyöspatán, mint azt egyébként beismerik. Persze a pénz sem fogja már megoldani és jóvátenni azt a hibát, amit elkövettek, de hogy még ezt a megítélt összeget is elvegyék, az kiábrándító.
Klubtag
Bence te szerencsétlen: ha atyuskádat nem sarkallja a gyűlölete elfogadhatatlan kijelentésekre és tettekre, akkor nem is keletkezett volna ebből botrány, de hát állandó jelleget ti vagytok a sorozatos botrányok forrásai, az aljas, antihumánus, illiberális, torz politikai szemléletetek folyamatos hirdetésével - úgymint csak az a magyar és számotokra elfogadható emberpéldány, aki fehér, keresztény, hetero, na meg persze azt is néha hozzáteszitek, hogy fidesz-kdnp szavazó. Normáliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis???
tudode
Na jó!
.
Akkor kukkuljunk be a 2020-as nemzethy BUKszába, miből lesz narancsköd
.
.---- A miniszterelnökség, és társult kapcsolata részére ... 1.230 milliárd
.
---- 150 milliárd kommunikációra
.
stb., stb.
.
Aki ezekből a milliárdokból nem képeSS 100 milliót átcsoportosítani, annak/azoknak a célja a többség, és a kisebbség összeugrasztása, és a bírósági ítéletek rötyipapírnak tekintése a célja, azaz tobzódik
.
---- Orbán a káosz embere
.
www.google.com/search?q=K%C3%B3sa+Andr%C3%A1s%3A+Orb%C3%A1n+Viktor%2C+a+k%C3%A1osz+embere%2C&oq=K%C3%B3sa+Andr%C3%A1s%3A+Orb%C3%A1n+Viktor%2C+a+k%C3%A1osz+embere%2C&aqs=chrome..69i57.3668j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
------------------------------
.
Ezek már ész nélkül futnak a pénzünk után
.
www.youtube.com/watch?v=wvJMGSxhY7g

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.