Végre: folytatódik a busók és Norbi csörtéje.

Schobert Norbi reagált a busók támadására

A telet búcsúztató, hagyományos, mohácsi busójárás résztvevői ezúttal Schobert Norbit választották céltáblául, és tegnap frappáns – sokak szerint ízléstelen – versikével szálltak bele Schobert Norbiba. Most a fitnesszguru visszaszólt.

Furcsa is lett volna, ha a közösségi- és egyéb médiában egészen egyedi megszólalásairól – is – elhíresült Norbi épp a busók norbis-valagas versikéjét hagyta volna szó nélkül.

Szóval, a busók a Blikknek azt mondták, mindig választanak olyan témákat céltáblának busójáráskor, amelyek az előző időszakban sokak figyelmét felkeltették, és ezeket pellengérre állítják. Ezért választották Norbit. Tény, hogy nemrég még mindig a túlsúlyos nők házassága kapcsán tett kijelentéseiről beszélt a fél ország, tehát nem nyúlhattak mellé.

Most Norbi ezt írta ki viszontválaszként a Facebook-oldalára:

"Most megtámadtak a Busók, holnap meg az ufók... Én meg a népnemzeti, EU-t vezető elhízásra támadok. A telet el lehet űzni, engem nem. A nőknek pedig nincs valaga, max formás, kerek, Update popsi! Ölelem a Busókat!"

Forrás: Blikk

Kép: RTL Klub

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Ez az ember mindent megtesz, hogy valahol szerepeljen a neve. Ennek érdekében legtöbbször óriási baromságokat is mond, amiért aztán az emberek nagyrésze elkönyveli magában amolyan félhülyének. Merthogy az is
nevemnick
Anyuka mondja: Van egy gyönyörű gyerekem - márpedig ötből egy nem is rossz arány.
Update a négy között van...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.