Hétfő délután jelentette be Facebook-oldalán Kovács Dávid Attila jobbikos önkormányzati képviselő, hogy három társával együtt kilép a pártból.

Egyszerre lépett ki a Jobbikból négy budapesti képviselő

A közleményben azt írják, nemzeti ellenzékiként továbbra is 21. századi, konzervatív, jobboldali politikát fognak olytatni. Ezen értékek képviseletére azonban a Jobbikban már nem láttak lehetőséget.

Önkormányzati képviselői mandátumukat nem adják vissza. A kilépők névsora:

Varga Dániel önkormányzati képviselő, I. kerület (Budavár)

Zsitnyák János önkormányzati képviselő, I. kerület (Budavár)

Kovács Dávid Attila önkormányzati képviselő, XXI. kerület (Csepel)

Dr. Staudt Csaba önkormányzati képviselő, XXIII. kerület (Soroksár)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Fejre mondom csak, de olyan fidesz által lefizethető fejük van. Aztán ne legyen igazam...:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@verőce21: Legyünk precízek, mert szavazóról akkor beszéljünk, ha valóban szavazott is az illető... Te most a megkérdezettekből választ is adók egy halmazának halmazati összetételrő beszélsz 1000 fős statisztikai mintavételezés eredményeképpen..

Olyan kérdés nem volt, hogy a 34% pártpreferenciával nem rendelkezők halmaza elmenne-e szavazni, ha lenne értelme? Kár, mert az utolsó önkormányzati választáson ez is faktor lett volna. persze van még másik ezer másik faktor. Tudod, ha ilyen tuti lenne a helyzet, most nem költenétek 150 milliárdot pánik propagandára, szinházterrora és erre a legalja emberi hányadék náciskodásra, amit most néhány %-ért csináltok közel egymillió cigány származású emberrel nyíltan szembemenve az alaptörvénnyel és az Emberi Jogi Egyezménnyel, amit főleg a nácik és a komcsik elkövette kegyetlenkedések után hoztak meg.

Lassan sitt jön gyerekek, nem a habzsi dőzsi...:)
namihami
Pótolni kell a pozícióvesztett euronácikat. A németek a szemétredobják a sajátjaikat, a mieink előbújnak a fedezékből és bemásznak a pöcegödörbe. Ezek csak a választásokig voltak demokraták, ha már zsebben a pozíció, akkor visszamennek a törzsbe. Rejtett fideszesek voltak és azok ma is.
Ezokból ezek is vagy fideszesek lesznek vagy tihazátokosok. Ami persze egyforma trágyadomb, csak másik disznóól mögé van hányva.
justhpeter
Bánja a fene hogy hova mennek, csak ne pofázzanak erkölcsről meg jellemről.
Eladott Ország
Négyüknek ez volt a három kívánsága, hiszen Tibi bácsi is megmondta. Valószínűleg belépnek a mi kutyánk kölyke pártjába.
uploads.disquscdn.com/images/1e44f8c92ecd529379b7fdc3d3ff288581c9fe12eea378451e141269404332f7.png?w=600&h=201
A Mi Hazánk egy olyan párt, amelynek vezetői minden gond nélkül kimondják azt, amit a fidesz vezetése ugyan sokszor gondol, mégsem nyilatkoztathat ki nyíltan. A fidesz már jó ideje bizonyította, hogy egy szélsőjobboldali párt, mégis úgy gondolják, ezt nyíltan kockázatos kimondani. Emiatt is jöhetett létre ez az új párt, amely nem riad vissza a rasszista, xenofób kinyilatkoztatásoktól sem. A csoportképet nézve agyilag zokni köz és önveszélyes agresszív barmok egytől egyig.
Aki Én
@SystemError: Ugyan ez a statisztika mondta Tarlós fölényes győzelmét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.