A Liget Budapest miniszteri biztosa nyílt levelet írt a főpolgármesternek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Nocsak, nocsak, talán kivirít a betonplaccod?
SystemError
"Az üggyel kapcsolatban ismerte el Baán László, a Szépművészeti Múzeum igazgatója, hogy ő volt Habony esküvői tanúja, aki, mint később kiderült ingyen bocsátotta Habony lagzijának rendelkezésére a múzeumot még 2007-ben. Baán azzal indokolta meg a döntését, hogy „az intézménynek érdeke fűződik ahhoz, hogy fontos emberekkel jó viszonyt ápoljon”, valamint hogy állítólag egy forgatáshoz kérte kölcsön az értékes képeket a Brand Lab Tanácsadó Kft., bár ma már „jóhiszemű hibának” tartja a tranzakciót"

Unalmasak ezek a fidesz dildóval a seggükben hazudozó majmok már nagyon! :)
RonaGyuri
A derék Baán NER-társ levelét megírta

szerelmes könnyek helyett tömény pofátlansággal bőven telesírta, ugyanakkor igencsak árulkodógondolatokat ad közre

A Liget Budapest miniszteri biztosa nyílt levelet írt a főpolgármesternek.
A levélben azzal „fordult Karácsony Gergely főpolgármesterhez Baán László, a Liget Budapest beruházás miniszteri biztosa, aki azt kérte, hogy vonják vissza a javaslatot és a kérdésben kezdődjön egyeztetés.”!
Igen jó látod Wazze van bőr a pofáján egyeztetésről zagyválni, miközben ők az egészet erőből nyomták át, idétlenül röhögve – sőt pribékekkel megveretve – „tárgyaltak az ellenzőkkel!”
A levél legszebb része az a feltáró vallomás, hogy szerinte „A változtatási tilalom tervezett elrendelése az aktuális jogszabályi előírások szerint nem érinti és nem is érintheti az érvényes és végrehajtható építési engedéllyel rendelkező beruházási munkálatokat, függetlenül attól, hogy azok az adott beruházás milyen fázisában tartanak, így természetesen sem a már épülő, sem pedig a még meg nem kezdett, s az önök álláspontja szerint meg sem építendő épületekre nem vonatkozik ez a tilalom”. Csak és csupán „a zöld fejlesztésekre, a parkfelület megújítására, bővítésére és a parkhasználathoz kapcsolódó ligeti létesítmények (például a kis botanikuskert rehabilitációja, az új futókör, a játszóterek, sétányok) megvalósítására”!
Igen kérem szépen ez is mutatja, hogy csak a sokmilliós lopásokra és a saját nagyzási hóbortjukra figyeltek, a többi csak parasztvakítás, mert azokról csak dumáltak, de lépéseket nem tettek! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.