Tíz éve nem épült ennyi lakás Magyarországon, mint tavaly, amikor is a lakásépítések száma 21 127 volt, ez az érték 2010-ben 20 823-at tett ki – közölte Varga Mihály pénzügyminiszter a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb lakásépítési adataira reagálva kedden sajtótájékoztatón, Budapesten.

A miniszter elmondta, hogy tavaly 2018-hoz képest Budapesten 51 százalékkal bővült az átadott lakások száma, de a kistelepülések is jól teljesítettek, hiszen a községekben 21 százalékkal több lakás, ház épült. Ezen eredmények hátterében több kormányzati intézkedés áll. A lakáspiaci kereslet fellendülését a tartósan emelkedő reáljövedelmek és az alacsony kamatkörnyezet mellett a családi otthonteremtési kedvezmény is támogatta – tette hozzá.

Forrás: MTI

Címlapkép: MTI/Földi Imre

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@Horizont: @Aki Én: kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/02/lak%C3%A1s%C3%A9p%C3%ADt%C3%A9s.png
A lakásépítések száma: 2004-ben : 43913 db
2009-ben: 31994 db
A válság kellős közepén is nagyobb volt a lakásépítési kedv, mint szeretett kormányunk áldásos működése során bármikor.
Ugyanis fideszék valahogy mindig olyan viszonyítási pontot keresnek a hülyeségeik alátámasztására, ami igazolja a hazugságaikat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
Szeretném jelezni,hogy ez a szar csimbók be van rúgva!
tudode
Ahhoz képest, hogy 2010-ben még nyögte az ország is a világválságot, szegénységi bizonyítvány az, hogy 304 lakással több az már EGET VERŐ EREDMÉNY akkor, amikor --- amiről egy kukk sem hangzik el --, hogy ezer milliárdokért konganak a piros pacsis betonszarkofágjai
.
www.google.com/search?q=Ezer+milli%C3%A1rdok+sportra&oq=Ezer+milli%C3%A1rdok+sportra&aqs=chrome..69i57j33.6674j1j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
A sportra elherált ezermilliárdokból egy megyét lehetett volna építeni azoknak a családoknak, akik mama hotelban húzzák meg magukat, miközben az Orbán klán a betonteknők túlárazásából milliárdokat tesznek magukévá úgy, hogy nem forgatják vissza a gazdaságba, hanem dugi bugit játszanak!
.
www.youtube.com/watch?v=Aai7DYWuTqE&t=28s
.
Satöbbi!
Eladott Ország
Jó. Akkor nézzük meg a Központi Statisztikai Hivatal adatait. Ugyanis fideszék valahogy mindig olyan viszonyítási pontot keresnek a hülyeségeik alátámasztására, ami igazolja a hazugságaikat. Íme az adatok, jól látható, melyik évben hány új lakás épült. kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/02/lak%C3%A1s%C3%A9p%C3%ADt%C3%A9s.png
Hát erre nincs miért büszkének lenni. A válság kellős közepén is nagyobb volt a lakásépítési kedv, mint szeretett kormányunk áldásos működése során bármikor. A szisztéma a szokásos: fogtak valamit, szétverték, majd amikor egy pici javulás látható, akkor nagy büszkén bejelentik, hogy lám, javult. Aha. Ahhoz képest, hogy előtte mennyit romlott, tényleg javult. Végül itt egy friss adat, bár ezt még nem reklámozta a kormánypárt, pedig igazán beleférhetne két kerítésvédés közé: Lakásépítések száma, összehasonlító táblázat:
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/p960x960/83314211_121537762713659_3494220272007905280_o.jpg?_nc_cat=110&_nc_ohc=C5SJkp7YHssAX_fhIi-&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&_nc_tp=6&oh=1f9dc3f8656413e9feb2540174869842&oe=5EBC07EE
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/84409588_120073529526749_5767519094249095168_n.jpg?_nc_cat=106&_nc_ohc=dyJdOcQMvSoAX-H8thE&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=69544d79b40864a0c06e989a82f081d6&oe=5ED7C9E9
Aki Én
10 éve. Pont, mióta a fidesz kormányoz. De előtte épült.
Eladott Ország
@Horizont: @Aki Én: kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/02/lak%C3%A1s%C3%A9p%C3%ADt%C3%A9s.png
A lakásépítések száma: 2004-ben : 43913 db
2009-ben: 31994 db
A válság kellős közepén is nagyobb volt a lakásépítési kedv, mint szeretett kormányunk áldásos működése során bármikor.
Ugyanis fideszék valahogy mindig olyan viszonyítási pontot keresnek a hülyeségeik alátámasztására, ami igazolja a hazugságaikat.
Aki Én
@Eladott Ország: megint a jól hangzó, de félrevezető féligazság. Vagyis hazugság.
Ez is olyan, mint a világ legjobb egyetemei. Büszkélkedtek a helyezettünkkel, de azt elfelejtették közölni, hogy az a korábbiakhoz képest durva visszaesés.
Eladott Ország
@Aki Én: Így igaz! Miska könyvelő csak 2010-ig megy vissza a lakásépítés számainak kimutatásában. Ahhoz képest jó, amennyit előzőleg romlott. Nem beszélve a 60-as, 70-es évek lakésépítési adatait. Íme:
www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_hosszu/h_zrs001.html
például: 1977 év 93 396 db lakás
2018 év 17 681 db lakás
Látható a katasztrofális a különbség. Ennél már csak az ország kifosztása, lerablása volt nagyobb! Gyalázatos, szarházi hazug, tróger, fidesz banda!
ómió
Ennél több csak a "dübörgő devizahitel legendás évadaiban" volt! Nyomor-"boom"-mal dúsitva!
Macskaszem
@ómió: Ennél több csak a rendszerváltás előtt volt az úgynevezett átkosban. Akárhogy osztod, szorzod az jön ki, hogy a lopcsak korszak muzsikál leggyengébben.
Aki Én
@ómió a buta bolsi: Na, megriadtál gyepmester? Vége a bolsi eligazításnak, kidobtak élesbe, hogy bizonyítsd a bolsik szellemi mélysötétségét? Gyere, gyere, kellesz mint egy falat kenyér. Kellesz kontrasztnak, hogy lássuk az igazi fanatikus bolsi propagandát. Te felkészületlen bolsi bunkó, te :)
CsipkeRózsa
@Horizont: Kérdezed: "Ezek honnan szednek ilyen adatokat? Barmok..."

A kisujjukból.
Aki Én
Hogy éppen alattuk esett vissza drasztikusan, azt elfelejti megemlíteni. Az nem fér az idilli propagandába.
Eladott Ország
@Horizont: ma, 14:55; Nos látható, hogy milyen hazug trógerek, ezek nem kormányoznak, csak lopnak! Az egész politikájuk csak szemfényvesztés!
Eladott Ország
@CsipkeRózsa: Az adat jó, csak 2010-hez viszonyítva, arról viszont kussolnak, hogy mennyit romlott! A szociális/állami bérlakás építés megszűnt, azt a pénzt is ellopták a csatos ima könyvvel és az árvák könnyével együtt.
ómió
@Macskaszem: Ránk is omlott a "nagy mű", 50 év lemaradást "kivívva" a "rothadó kapitalizmus" mögött! "Akárhogy is osztod, szorzod", hazudod!
ómió
@Eladott Ország: Ráhazudnátok, mi, tetüfi!? Uniós ukázra lehetővé tette, de csak a jövedelmüket devizában kapók részére! A devizabelföldi magyarnak kizárólag kamattámogatott forinthitelt tett lehetővé! Míg az utána jövő bolsi kormányotok mindenkit beterelt a devizahiteletek nyomorába! Na, erre hazudj egy öblöset!
ómió
@Aki Én: Látom, túl vagy az Internacionálé mai eléneklésén, hogy ilyen "felszabadultan" hazudnád megint rám a tetü bolsi egódat! És azt tudod-e, bolsi fajkreténje, hogy tegnap volt a bolsevik tetübandád legyilkoltjainak emléknapja? Nem a Fidesz legyilkoltjaié (mert olyanok - hiába hazudod a tetüségedet a másikra - nincsenek), hanem a te mocskos bolsi gyilokbandádé! Vagy ezt nem tanultad a bolsi zombiképzőn, csak a hazudozást?
Málna
Statisztika nélkül, szabad szemmel is feltűnt az utóbbi egy-két évben, hogy rengeteg lakás épül.
ómió
@Horizont: Ha hazudoznivalód, manipulálnivalód van, írd meg! "Szakirodalom" tanulmányozására nincs időm!
Aki Én
@ómió a buta bolsi: Na, megriadtál gyepmester? Vége a bolsi eligazításnak, kidobtak élesbe, hogy bizonyítsd a bolsik szellemi mélysötétségét? Gyere, gyere, kellesz mint egy falat kenyér. Kellesz kontrasztnak, hogy lássuk az igazi fanatikus bolsi propagandát. Te felkészületlen bolsi bunkó, te :)
Aki Én
@Málna: De miért állítják be zengő propagandának? 2010 előtt több lakás épült, tehát a fidesz alatt esett vissza. Nem szemrehányás akar lenni, de tény. Akkor miért döngetik a mellüket? Te érted?
Málna
@Aki Én: Mert ez a gazdasági fellendülés jele. Válság után voltunk, persze hogy visszaesett akkor.
Na meg persze azért döngetik a mellüket, mert politikusok.:-)
Aki Én
@Málna: ...ez valami illiberális megközelítés? Nem vagy semmi.
Tehát ha vagyunk egy szinten, amiből durván visszaesünk egy kormányzás alatt, majd emelkedünk, de nem érjük el a korábbi szintet, akkor az sikerpropaganda, fejlődés. Ahhhaaa...
Hivatkozunk a gazdasági válságra, de mikor a korábbi kormány elvette a 13. havi nyugdíjat a válság miatt, akkor ez nem lehetett kifogás. Ahhhhaaaa...
Hogy mondjuk azt csak emlegetjük, de tízen éve nem adjuk vissza, az pedig jelentéktelen. Ahhhaaa...
Hát, érdekes védőbeszéd volt Emese :)
Málna
@Aki Én: Teljesen mindegy, ki kormányzott, a visszaesés mindenképp bekövetkezett volna. Ez a válság természetes következménye volt, a 13. havi nyugdíj elvétele viszont direkt módon történt.
Ezt a pénzt most inkább a gyermekvállalás ösztönzésére fordítják, mert fontosabb, hogy legyen nyugdíj 20 év múlva is.
kereső
@Málna: Na attól még nem lesz nyugdij 20 év múlva.Te csak ne fájlald a 13. havi nyugdij elvételét, orbán a bevezetését sem szavazta meg anno.
Málna
@kereső: Nem igazán izgat a nyugdíj, egyelőre annak örülök, hogy kaptam 13. havi fizetést...:-)
Aki Én
@Málna: ...2008 válság=38.000, 2015=7.600. De a fidesz alatt vagy 6-7 évig folyamatosan visszaesőben volt. Tudom, tudom, az első 7 év nem számít, nem fér bele a propagandába.
Egyrészt továbbra sem értem miért sikerpropaganda a korábbi szinttől való durva elmaradás,
másrészt nem értem, hogy ha a fideszt megrengetheti a válság, hivatkozhat rá, akkor a korábbi kormányok, sőt, akik a közepében voltak, miért nem?
És ha már 13. havi nyugdíj. Ha nem fér bele visszaadni a propaganda ellenére, akkor viszont miért emlegetik folyton, hogy elvették? Vagy azt nem vette volna el más? Csak a fidesz visszaesése érintett volna mást is?
Nem kettős a mércéje, kérem?
Aki Én
@kereső: Őket nem izgatja a nyugdíj, meg annak elvétele. Csak akkor, ha épp nem a fideszt lehet okolni vele. Akkor érdekli őket.
Málna
@Aki Én: MIndenki hivatkozhat mindenre. Csak aki elvette a 13. havi nyugdíjat, az ne pampogjon, hogy vissza kellene adni vagy emelni kellene a nyugdíj összegét. Mert akkor naná, hogy letorkolják...
Aki Én
@Málna: ...ne, erről beszélek. Te mondtad, akkor válság volt. Csak nektek mentség? Szerintem viszont az se pampogjon, aki nem adja vissza 10 éve, csak emlegeti, miközben nincs válság, sőt, azt állítják dübörgünk. Egyébként a nyugdíjminimum azóta nem változott :( Jé, ez nem része a nyugdíj propagandának...
Manyup 3000 milliárd :(
Aki Én
@Málna: ...ja, és aki a szocit üzemeltette, kiszolgálta, az se komcsizzon!
Aki a liberális internacionálé alelnöke volt 10 évig, az se libsizzen. Aki Soros-ösztöndíjas volt, az se Sorosozzon. Aki ellenezte a határon túliak szavazati jogát, az se szavaztassa, szállítsa őket...
Ezt tudnám sorolni napokig.
nevemnick
@Málna: és hol a francban van az aki nagy mellénnyel a 13. mellé beígérte a 14. havit is? Az elsíbolt lóvét ha a hazai gazdasági fejlesztésekre fordította volna, és nem stadionokra, saját strómanokra, külhoni szavazókra, akkor másként állna az ország.
A villamos szabja rá a rövidnadrágot.
Eladott Ország
@ómió: ma, 08:48; A tróger, szarházi, bűnöző, fidesz banda idejében épült a legkevesebb lakás, te seggnyaló barom! A devizahitelt a fidesz banda vezette be! A devizahitelesek problémáját a környező országokban megoldották csak a nálunk, nyomorították meg a polgárokat a fideszes gecik!
Málna
@nevemnick: Szerintem lesz hamarosan, legalábbis a 13. havi.
ómió
@Eladott Ország: Úgy gondolod, bolsiék vadbarma, hogy, ha még sokszor idehazudod, akkor az utólag már úgy is lesz? A devizahitel nyomorába a te mocskos bolsevik tetübandád kényszerítette bele a magyart és döntötte az országot az államcsődbe - bármit hazudozol is! Akárhányszor voltatok kormányon, a vége, fajbarom, mindig a népzsebelés lett! Még, ha vöröslő fejjel próbálod a másikra hazudni, akkor is!
ómió
@Eladott Ország:Még sokszor hazudd el, bolsiék fajkreténje! Hátha a végén legalább magad elhiszed!
Aki Én
@ómidióta: Azért végre megköszönhetnéd, hogy ennyi munkát adunk, meg segítünk elütni unalmas óráidat.
De most kapsz egy esélyt, hogy bizonyítsd, nem is vagy annyira buta, mint gondoljuk.
Cáfold @Eladott Ország: állításait. Áruld el, miben hazudott. Pontosabban nem is ő, hiszen csak statisztikai adatokat hozott. Te még sosem hoztál ilyenek, csak bolsizol bután. Gyere, bizonyíts.
Mond el, mi ebben a hazugság, mi a tuti.
Aki Én
@ómidióta: Na, hol vannak az adatok, lúzer bolsi? Kapsz még időt, de addig ne is lássalak. Vagy csak megint bután nagy a pofád? Hazudozol, aztán elpucolsz? Igazi bolsi tempó.
De ahogy látom, ma a fejedbe vetted, hogy minden egyes hírhez hozzászólsz egy semmitmondó mondatot. Az nagyon megy :)
ómió
@Eladott Ország: Jó bolsi tanmeséid vannak? Pláne a nálatok még hírből se ismert becsületről? Aszta!
tudode
Őfélesége gondnoksága alá helyezett főkönyvelő visszafejlődik, vagy annyi fáradtságot nem vesz, hogy megtekintse mit is ír az újság arról, hogy lakásépítésben KARÓ, betonszarkofág építésból lepipálta a lakásépítést EZER MILLIÁRDOKÉRT
.
---- 2.3. Lakás- és üdülőépítés (1960–)
.
www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_hosszu/h_zrs001.html
.
Hát ennyit az asszonyok prostituálásából épült hajlékokról!
Aki Én
@ómidióta bolsi: Mennyi idő kell még, hogy egyszer végre írjál valami tényszerűt? Itt a lehetőség, hogy bebizonyítsd, nem is vagy olyan buta, mint gondolom. De eddig a nagy kuss, ahogy az lenni szokott.
Miben hazudunk a lakásépítési adatokat tekintve? És azzal szemben, mi a valóság?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.