Az Országos Taxis Szövetség (OTSZ) visszautasítja a VII. kerületi polgármester azon kijelentését, amely szerint a taxisofőrök szállítják a kábítószert – mondta az OTSZ elnöke az M1-aktuális csatorna keddi műsorában.

Metál Zoltán Niedermüller Péternek arra a sajtónyilatkozatára reagált, amelyben a polgármester azt mondta, hogy a Belső-Erzsébetvárosból kitiltaná a taxisokat mert "ők is viszik a drogokat egyik helyről a másikra".

Az elnök szerint ezzel a politikus a teljes taxis közösséget lebűnözőzte, és ha nem kér bocsánatot, megteszik a szükséges jogi lépéseket.

Azt mondta: országszerte több mint tízezer taxis dolgozik és még egyiküknek sem vonták vissza drogterjesztés miatt az engedélyét.

Átgondolatlan az a javaslat, amely szerint a polgármester kitiltaná a taxikat a bulinegyedből, mert ez az intézkedés sem az ott lakók, sem a turizmus érdekeit nem szolgálná

- tette hozzá.

A fővárosnak nem bűnözőnek, hanem partnernek kellene tekintenie a taxisokat a környezet védelme érdekében, amelyért az elmúlt években, modern, környezetkímélő autók üzembe állításával sokat tettek a taxisok – mondta Metál Zoltán.

Forrás: MTI

Címlapkép: MTI/Soós Lajos

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Nokérem utánaolvastam a teljes szövegkörnyezetnek a polgármester úr azt mondta, hogy autómentessé tennék a belső-Erzsébetvárost -- ezen belül a taxisokat is.
Nincs megfelelő elenőrzés, megy a drogbiznisz, bizony taxis is lehet diler. Szó szerint ezt mondta:
"Nyilván nem lehet általánosítani, de vannak olyan rendőrök, közterület-felügyelők, akiket kisebb összegekkel el lehet csitítani."
Lehet átkozni, de ismerjük már Gyurcsány óta az illibsi-féle szövegértelmezést!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Rockxy: fura vagy te feri -gondolod ,hogy a világ a zorbán körü forog?
az eszedatta,-el bírnád képzelni,hogy a devizások miatt a foci és a kisvasút kárára föláldoz valamit ? krumpli köll a magyarnak, 4 évente 10 kiló,hogy ne a migráncs sanyargassa mert az már ciki
csak úgy....
@Shikari: ma túl korán végeztél tetves,reggel 5 kor itt a helyed,mert mi nem szeressük a lógást és tétlenséget a munkaalapu társadalomban! ha már nem jársz melózni,akkor ezt az apróságot el lehet várni töled!
terlasz
@Shikari: Vagy te olyan intelligens Shiki, hogy tudd helyesen is értelmezni NP szavait. Az általad felvázolt interpretáció szándékos félremagyarázás. Oké, nem azért vagy itt, hogy korrekt legyél.
Aki Én
@Shikari: Ne akard már befolyásolni a közhangulatot azzal, hogy nem érted mit mond valaki, és ezért azt félremagyarázod. Mi, a többség tudjuk, hogy mire gondolt. Pontosabban értjük, hogy mit mondott.
Tudom ez a dolgod, de mégis.
görbetükör
@Horizont: - te is szoktál bocsánatot kérni, ha más félreértelmezi/kiforgatja a szavaidat?
Bevallom, én nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.