A férfi ártatlannak vallja magát, az eset idején ittas volt.

Senki nem akart szexelni vele a munkásszállón, megkéselt egy vendéget

Kedden az előkészítő üléssel megkezdődött annak a férfinak a büntetőpere, aki mellkason szúrt egy vendéget a csepeli munkásszállón egy tavaly előtti karácsonyi összejövetelen.

A 49 éves budapesti Sz. Ferenc maga is a munkásszállón lakott. A rendezvényen alkoholt ivott és több résztvevőnek is szexuális ajánlatot tett, akik ezt visszautasították. Mivel az egyik vendég sértő megjegyzést tett Sz. Ferenc közeledése miatt, ezért a férfi mellkason szúrta egy 20 cm pengehosszúságú késsel.

A támadó ezt követően elmenekült a helyszínről, de távozásakor még a lépcsőn ülő, erősen vérző férfit leöntötte a nála lévő folyadékkal. A megszúrt vendég 8 napon túl gyógyuló, életveszélyes sérülést szenvedett.

A vádirat szerint az elkövető antiszociális személyiségszerkezetű, a konfliktusait gyakran erőszakkal megoldó személy, aki több alkalommal is volt már büntetve ittas állapotban elkövetett bűncselekmény miatt.

Sz. Ferenc nem érezte bűnösnek magát a mai előkészítő ülésen, és nem mondott le a tárgyaláshoz való jogáról sem. Erre tekintettel a bíróság tárgyalásra utalta az ügyet.

Forrás: 24.hu

Kép: Pixabay

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.