Komoly módszerekkel kukkolt, de végül lebukott.

Így sikerült elkapni a perverz férfit, aki éveken át kukkolta szomszédját

A 46 éves férfi gyermekkora óta ismerte a nőt, akit éveken át követett. Később nyilvános helyeken fényképeket és videókat készített róla. A történtekről a Tények számolt be.

A férfi beköltözött a nő szomszédjába a feleségével és három kiskorú, nevelt gyermekével. Az áldozat családja próbált védekezni a kukkoló ellen, redőnyt szereltek fel a ház ablakaira, sőt, a férfi családját is figyelmeztették.

Amikor az erkélyen keresztül már nem tudott leskelődni, beszerzett az internetről egy speciális száloptikás kamerát.A szellőző rostélyon keresztül dugta át a hurkapálcikára rögzített készüléket, majd azzal videózta a fürdőszobában történteket. A nő ezt egy alkalommal észrevette, és a szellőzőnyíláson keresztül kirángatta a kamerát. Értesítette a rendőrséget, a készüléket pedig bizonyítékképp átadta nekik.

A magánélet védelmét az alaptörvény és a Büntető Törvénykönyv is nagyon komolyan veszi.

Az ügyészség a férfi ellen tiltott adatkezelés miatt indított eljárást, amiért akár 3 évet is kaphatna. Ám mivel beismerte és megbánta tettét, az ügyészség próbára bocsátást javasol: a nevelő jellegű intézkedés következtében meghatározott időre elhalasztják a büntetés kiszabását.

Forrás: Blikk

Kép: Pixabay

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Borsó
Tehát kukkolásért nem jár semmi büntetés Magyarországon. Bármelyikünk lányát, feleségét, édesanyját kilesheti fürdés közben bárki, az a magyar törvények szerint nem büntetendő. Fasza.
CsipkeRózsa
@Borsó: Büntethető, csak a fideszes kukkolók nyugodtan kukkolhatnak, ők megússzák.
Sámannus
@durbincs: A bűzös pofádtól magad is elkábulsz azé beszélsz félre.
Dr plágium
A lófaszt bánta meg! Hamarosan folytatja.
SystemError
@durbincs: Jóóóó van svéd kocageci:)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.