A MŰVELETLEN PARASZTBUNKÓK TOBZÓDÁSA!!! =)) Sajnos mai tudásunk alapján kimondható, hogy nem fogjuk megúszni a koronavírust – az Ugocsa non coronat nem lesz elegendő. Egy magyar fertőzött már van. A Japán partjainál vesztegzár alatt lévő luxushajó egyik magyar dolgozójának tesztje lett pozitív. Kíváncsian várjuk, mikor szólal fel majd a Parlamentben az első ellenzéki képviselő, hogy a megfertőződött magyar betegségéért Orbán …

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Zsótinál ez már nyilvánvalóan betegség

már a közelmúltban és magától Orbántól származó idézetekkel is bajban van

Az hogy az 5számú a műveletlen paraszt-suttyókból verbuvált értelmiségi vérfrissítés azon részéhez tartozik, akiket félműveltnek szoktunk nevezni. Szemben pl. Orbánnal, akin semmi látszata sincs a legalább „a késsel villával való étkezés” – mint tudjuk szó szerint is =)) – elsajátítatására való igyekezetnek (sem az MSZMP-KB káderképzője, sem a Soros tanfolyama, de az azóta magas-beosztása folytán őt érő „tanulási lehetőség”), ő legalább rájött, hogy ez nem is olyan rossz. Adott a látszatra. Mondjuk arra a nehéz dologra nem vállalkozott (talán a tehetsége sem volt meg hozzá), hogy legalább részben pótolja az alapvető műveltségi hiányosságait. Felvett/eltanult bizonyos allűröket. Ezek egyike az idézetekkel való dobálózás. Nem olyanokat idéz, amit olvasott – hogy meg is értett-e azt hagyjuk – hanem mások által –gyakran ellenőrizetlen forrásból származó – idézetteket idézget. Néhány hete gyors egymásutánban okadatolta igencsak felületes műveltségét kamu Camus idézettel és a viktoriánus Robinson-al.
„Ugocsa non korona” című (igen a párt központi lapjában ez virít ott a főoldalon) irkodmányában már nagyobb gondokról tesz tanúságoz. Azt írja: „Ne aggódjanak, a DK (diplomás kommunisták) háttéremberei már dolgoznak ezen a projekten.”!!!
Igen Wazze Őfenesége nem egészen ezt mondta, hanem hogy: „A liberális nem más, mint diplomás kommunista”! Azt most hagyjuk, hogy az idézet ebben a formában „Corvinus Egyetem rektorától, Lánczi Andrástól származik, aki már két éve idézte azt egy blogbejegyzésében.”. Igen ő is idézte – s úgy matyarosan, mert az eredeti más – mégpedig Hunter S. Thompsontól. Akinek a regénye alapján 2011-ben készült Rumnapló című film egyik karaktere, a hétpróbás gazember Mr. Zimburger mondja , hogy: „nincs olyan, hogy liberális. A liberális az egy diplomás komcsi, aki nigger gondolatokat gondol.”! =))

Nos a helyzet az, hogy
ez a gondolat...
RonaGyuri
@RonaGyuri: Azért jutott abból a sajátba is

Vannak jelek, esélyes jelek a bégum által kirúgott Toncsi 500milliójához

A hvg.hu „Megnéztük a szerződéseket - tavaly is haveri zsebeket tömött ki a Rogán-tárca” címmel számolt be arról, hogy miket találtak a Rogán tárca tavalyi szerződéseiben. Kik és mennyivel részesedtek abból az elvben csak 50 milliárdból, amit erre „szántak”. A tapasztalat azt mutatja – az előző 4 évre évi 25-ös átlagot terveztek, de 196-ra sikerült, ami az gyanúm egy kicsit több lett - akár a 100 közelébe is „fejlődhet”!
Ugye ismerjük a mondást: „Krisztus koporsóját sem őrizték ingyen. ”!! =))
Bocs, de meg kel jegyezzem, hogy ezzel a mondattal persze vannak gondok: hogy ilyen koporsó nem is létezett, pontosabban nem is létezhetett!
Egyfelől; akkoriban azokon a területeken nem volt divat ez az egyiptomi szokás,
másfelől; a bibliában sincs semmiféle utalás erre, pedig pl. Jákob kapcsán említi (jelezve rendkívüli voltát)!!! =)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.