Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára arról is beszélt, milyen óvintézkedéseket javasol a kormány.

Menczer Tamás külügyi államtitkár az ATV-n beszélt arról, hogy a lezárt tenerifei szállodában 5 magyar tartózkodik, a tiszteletbeli konzul kapcsolatban van két családdal, és még egy külügyi munkatárs utazott oda, hogy segítsen.

Az államtitkár azt mondta, egyelőre nem kaptak információt arról, hogy mit terveznek a szállodakomplexumban lévő ezer emberrel a spanyolok, és nincs információjuk arról sem, hogy az ott lévő magyarok rosszul lennének.

Kiderült, hány magyart érint a tenerifei vesztegzár

Az államtitkár megerősítette, hogy két magyar kamionos érintett a járványban, egyikük kint van az olaszországi Lombardiában, ő jól van, a szeparációja is biztosított. A másik a római ügyeleti telefonon jelentkezett, hogy nem érzi jól magát és már a budapesti Szent László Kórházban van, megkezdte a kéthetes karantént.

A japán hajón lévő magyarok közül egynek lett pozitív az eredménye, most zajlik a vizsgálat megismétlése- az információik alapján amúgy jól van, nem köhög, nincs láza – mondta kedd este Menczer Tamás az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Cikk- ls címlapkép: MTI/Soós Lajos

(atv.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Miért nem az egészségügyi kormányzat tesz javaslatot akkor, amikor már ideje lenne felkészülni, mert a koronavírus NEM MIGRÁNCS, csak úgy jön!
.
A valamilyen labdára szánt 1,2 milliárd árulkodik arról, hogy őfélesége álomvilágban él, megfűszerezve kivagyisággal!
Lepényleső
Ezek a közösségi fotók melyek érintőlegesen azt is mutatják mennyien élnek ezerszer jobban azon a pénzen amit
a pór nép kizsákmányolva megtermel?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.