"Ad hoc jellegű" kérelmekre adnak egyedi döntések útján támogatást.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Igen ez a latin kifejezés igencsak találó

Hic & nunc az olimpiai bajnok pelenka vető lába-nyomát követő a Magyar Turisztikai Ügynökség osztogatásáról van szó, de jól jellemzi ártunk és qurmányunkat nagyon sokban

Mottó:
„ ad hoc” jelentése =
ezért, azért, ezen okból, azon okból; alkalmi, rögtönzött
illetve csak ezért/azért, éppen ez/az okból, esetenként, csak úgy!

„Átláthatatlan módon, egyedi döntések alapján százmilliókat osztogat a Magyar Turisztikai Ügynökség alá tartozó Kisfaludy 2030 Zrt. – tudta meg a 24.hu.” –írta meg az index.hu. Megjegyezték, hogy nem csak vélhetően, de egyértelműen ez csak a jéghegy csúcsa, hisz sem a pályázatok kiírása, sem a részvevők köre, sem az értékelés szempontjai, sem pedig a nyerteseké nem publikus!
Igencsak jellemző az MTŰ igencsak szűkszavú tájékoztatása azon része, hogy „egyedi – ad hoc jellegű – támogatási kérelmekről van szó, amiket egyedi döntés útján támogattak”! =))
S igencsak árulkodó az a mondat is, hogy: „a támogatási kérelmekkel kapcsolatos döntések a turisztikai szakmai szempontok érvényesítése mellett születtek”.
Ezen „szakmai szempontokat” el tudjuk képzelni, ha végignézzük az MTI tanácsadói névsorát: ahogy Milne/Karinthy írta volt: „Nyuszi rokonsága, barátai és üzletfelei”!
Kezdve a lányától és uncsi tesójától, egykori szövegírója és házi-építészén át, egy sor kegyencéig! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.