Ittas vezetésen értek egy balatonalmádi fideszes önkormányzati képviselőt – tudta meg a Veszpresszó.hu

Szidalmazta a rendőröket egy ittas vezetésen ért fideszes képviselő
Fotó: police.hu

A portál szerint a képviselő ellen

ittas vezetés és becsületsértés miatt indult eljárás, amiről várhatóan a csütörtöki rendes testületi ülésen be is fog számolni a rendőrkapitány.

Az érintett képviselő a lapnak nem nyilatkozott, de úgy tudni, pártja lemondatja. Ezzel viszont borul a jelenlegi patthelyzet, ugyanis most még jelenleg a Fidesznek és az ellenzéknek is 4-4 képviselője van testületben. Lemondás estén viszont a listán következő jelölt válna automatikusan képviselővé, aki az Aranyhíd Polgári Egyesület tagja.

A Magyar Hang megkeresésére a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

megerősítette, hogy ittasan vezetett az önkormányzati képviselő.

Azt is hozzátették, hogy miután a férfit a járőrök előállították a rendőrkapitányságra, majd az orvosi ügyeletre, a képviselő többször szidalmazta a rendőröket.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Tagbaszakadt tenyeres talpas átlag fideszes paraszt. Mindenesetre viszket már a tenyere a rendvédelmi dolgozóknak ezektől...
SystemError
Tagbaszakadt tenyeres talpas átlag fideszes paraszt. Mindenesetre viszket már a tenyere a rendvédelmi dolgozóknak ezektől...
justhpeter
Példamutatóan viselkedett egy igazi nemzeti-keresztény képviselő. Én természetesen büszke vagyok, hogy ilyen szemetekkel van tele az egész ország.
dr. prédikátor
bemutatkozott a kerestényszarszájú fitymaszos gyökér!!!
Eladott Ország
Orbán és a fidesz: A jogállam én vagyok. De egyébként is hasít a jogállamiság, hiszen a fideszes közszolgálati média is ezt hirdeti, a fideszes médiafelügyeleti szervek soha nem találnak semmi csúnyaságot, ahogy a fideszes legfőbb ügyész és a fideszes Állami Számvevőszék sem. A fideszes portálok megírják, a fideszes képviselők helyeslik a közösségi oldalaikon. Esetleg – ha valami nem sikálható el nyom nélkül – néhány évre vagy évtizedre titkosítanak néhány ügyet és készen van.
Sőtpláne mi vagyunk Európa motorja, a demokrácia és a jogállamiság bölcsője. Ha innen nézzük, valójában mi tartjuk el az Európai Uniót. Hamarosan be is következik az elkerülhetetlen. Az Európai Néppárt Orbán utasításai szerint megváltozik és sírva könyörögnek a Fidesznek, foglalná el a trónt Orbán a Néppártban is, az Unió élén is. Az uniós ügyészséget betiltják, az Unió költségvetését leteszik Matolcsy György hozzáértő kezébe, ezentúl Orbán hozza a törvényeket, a Századvég megszakérti, a Magyar Csecsemőt Minden Családba nevű civil szervezet pedig helyesli. Az Unió polgárainak csak hátra kell dőlniük és élvezniük kell a jólétet és biztonságot. Pont úgy, ahogy mi is tesszük itt, a csirkeháló túloldalán.
nezelodo
Csak nehogy szegény zsaru szívjon, mert nem ismerte fel az igaz magyar dakota-kipcsák keresztényt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.