Nehéz jobb szót találni a pofátlanságnál arra, hogy azok, akik közvetve, vagy közvetlenül közreműködtek a bűncselekmény gyanúját is felvető orosz metrókocsi-beszerzésben, gazdáik politikai és oligarcháik gazdasági érdekeit kiszolgálva, most az új városvezetésen kérik számon a klímaberendezések hiányát.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegfue
@Shikari: 14:14 Szerintem Te nem olvastad el figyelmesen mit mond Karácsony. Laikusként annyit azért képes vagyok én is megérteni, hogy nem mindegy utólag milyen klimát raknak be, hiszen méretre, teljesitményre, stb-re is figyelni kell, sőt gondolom valamiféle vezetéket is el kell helyezni a burkolat alatt ... lehet, hogy a klima elfér, de a vezeték a mellette lévő burkolat alatt nem... vagyis több klimacéget is megkeresnek. Továbbá perlik a metrókocsikat felujitó céget. Mit nem lehet ezen érteni és miért "hablaty" ez?!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
@Shikari:" Amikor meg ezen változtathatnátok, csak hablatyolni vagytok képesek!"- ugye milyen xar, amikor vissza feladónak megy az üzenet? Igaza van Karáécsony Gergelynek- vagy úgy gondolod, hogy a nemfelújitott 3-as metró szerelvényeibe a kormány kifizeti a klima beépitést?
Aki Én
@Shikari: Idióták! Ti miattatok ültek gatyában tüntetve a metróban. Amikor meg ezen nem változtatnak egy perc alatt, csak hablatyolni vagytok képesek!
Igazi féreg, szar egy banda ez! :-)))))))))))))))))
kereső
@Shikari: Csak szeretnétek igy tálalni a dolgot. De csak a szokásos, a saját xarotokat kenitek a másikra.Mert az, hogy nincs a 3-as metróban klima, a nagyon független előző polgármester /és a kormány sara, nem Karácsonyé. Arról nem is beszélve, hogy az egész "felújitós" buli tele van okritahamisitással, sikkasztással és hűtlen kezeléssel, és szándékos megtévesztéssel az Eu felé. Ugyanúgy, mint a TAO kedvezménynél.
CsipkeRózsa
@Shikari: 14:20

Azért, mert az előző városvezetés és a kormány közösen döntött a metrókocsik klíma nélküli felújításáról?

Gondolom, nem mentél tovább a cikk olvasásában:

varosikurir.hu/karacsony-gergely-a-kormanyzati-alhirgyarban-nincs-szunnap-a-pofatlansag-pedig-hatartalan-arrafele/
szegfue
@Shikari: 14:14 Szerintem Te nem olvastad el figyelmesen mit mond Karácsony. Laikusként annyit azért képes vagyok én is megérteni, hogy nem mindegy utólag milyen klimát raknak be, hiszen méretre, teljesitményre, stb-re is figyelni kell, sőt gondolom valamiféle vezetéket is el kell helyezni a burkolat alatt ... lehet, hogy a klima elfér, de a vezeték a mellette lévő burkolat alatt nem... vagyis több klimacéget is megkeresnek. Továbbá perlik a metrókocsikat felujitó céget. Mit nem lehet ezen érteni és miért "hablaty" ez?!
CsipkeRózsa
@Shikari: Nem utólag kellene megvalósítania, ezt a kezdeteknél klímával is megoldhatták volna. A tovább lapozásnál olvashatod, Karácsony Gergely megoldási javaslatát. Az viszont, hogy őt hibáztatják, már valóban pofátlanság a jobboldal részéről.
kereső
@Shikari: Ne terelj. ÉLs ismétlem, a saját xarotokat ne kenjétek rá a jelenlegi főpolgármesterre. A szemtelen pofátlanság teteje amit műveltek. És akkor jöjjön a slussz poén: Orbán a hibás ezért is!
szegfue
@Shikari: 15:37 Tisztelettel mondom: Neked kompetencia zavarod van...
csak úgy....
@Shikari: te egyre rohamosabban hülyülsz...
szegfue
@Shikari: Nem a turóst nem!! Egyébként, ha jobban érted szótagolva, én nem bánom...:) Bár ugy el-ég ne-he-zen tu-dok ir-ni, de a ked-ve-dért meg-te-szem:)
CsipkeRózsa
@Shikari: Hiába próbálod Karácsonyt hibáztatni, ha megvolna az a pénz, amit Tarlós és a kormány "megspórolt" a metrókocsikon, akkor mondd a magadét. Ki tudja, mennyit nyertek az oroszokhoz ragaszkodó felújítást erőltető döntők? Nem Karácsony a hibás! A kormány ott tart be, és ott vesz el pénzeket, ahol tud.
Milyen kormány az, amelyik azért dolgozik, hogy betartson az önkormányzatoknak??!!!
És még hibáztassa is őket!
szegfue
@Shikari: "A pénz tekintetében a kérdés csak az, hogy a költségeket lenyeletjük-e az orosz beszállítóval, a városnak járó kötbér terhére. Ennek érdekében jelenleg is pereskedünk." A másik meg: "A BKV öt nagy külföldi klímagyártó cég képviselőivel folytat tárgyalásokat a legjobb műszaki megoldás kialakításáról." Most Te következel! Idézzél valamit, ami "mellébeszélés"!
CsipkeRózsa
@Shikari: Szerinted, de már annyira túlragozod, hogy nem fognak neked hinni.

Úgy tudom, nem szavazta le, hiszen nem volt a költségvetés része, nem kellett róla szavazni. A költségvetéstől függetlenül zajlik a klíma-téma.
csak úgy....
@Shikari: egy munkakerülö nulla senkiházi!
CsipkeRózsa
@Shikari: Az, hogy valaki lázadozik, nem teszi őt semmire sem kötelezővé. Attól függetlenül a klimatizációs téma, és megoldása megy a maga útján. Kár, hogy ennyi idő alatt sem olvastad el azokat a cikkeket.

Sokan lázadoznak valaki, valami ellen, az nem jelenti azt, hogy a lázadó dolga azt megoldani a problémát. Ezt csak azért teszem hozzá, mert a lázadást hangsúlyozod folyamatosan.
CsipkeRózsa
Karácsony nem hazudós!!!

Azt vedd észre, hogy Orbán és tsai folyamatosan a képünkbe hazudnak, mellébeszélnek, letagadnak, elhallgatnak témákat elölünk. Mert ők kizárólag ezt teszik.
Béla333
Nem panaszkodni kell Geri kartárs, hanem gondolkodni!
Ugye milyen okos ötlet volt Karácsonyéktól, hogy a helyett, hogy korrekten kivizsgálta volna a 3-as metrókocsik körüli botrányt, helyette benyalt a Fideszes bagázsnak.
A Fidesz meg is hálálta ezt: ráhúzza Karácsonyra, hogy a választási ígéretét nem teljesíti: nem lesz légkondi a metró kocsikon. Innentől a helyett, hogy a Fideszes maffia beszerzési bűncselekményeiről szólna a közbeszéd, helyette arról szól, hogy lám! Karácsony sem tartja be amit ígért!
Így lehet elbalfaszoskodni a jó helyzetet!
De Tarlós jót röhög az egészen: minél tovább sunnyognak Karácsonyék a korrekt vizsgálat helyett, annál nagyobb az esélye, hogy Tarlós és a Fidesz megússza az évszázad bűncselekményét!
szegfue
@Shikari: 16:50 Én meg nem hiszem el, hogy Te nem érted... csak fújod az "általános" véleményedet, amit szinte minden témára rá tudsz "füzni". Nézd én -- hogy finom legyek -- nem kedvelem O.V-t, mégsem olvasol tőlem olyant, hogy "mellébeszél, hazug módon politizál". Igyekszem minden témát a tények alapján megközeliteni és ezt hiányolom ugy általában a fidesz "hivőkből"... ők érzelemből és nem értelemből politizálnak. Látom, tapasztalom, amikor 1-1 "aktivista" megkeres... csak darálja a "mantrát", de ha közbekérdezek, hogy erről, vagy arról mi a véleményük, akkor bizony elakadnak... sajnos nem gondolkodó lények. Talán sakkoznunk kellene..:))))
szegfue
@CsipkeRózsa: Jól tudod!!! Erre -- mármint a klimára -- megvan a pénz, csak az a kérdés, hogy "kártéritésként" a metrókocsi felujitó cégre "verjék" rá és akkor másra több marad... nyilván ez a per végeredményétől függ.
kereső
@Shikari: Te meg ne hazudj! Orbán a hibás!
tudode
Kár a gőzért, a Bibó-ista falusi gyerekeket nem sikerül(t) integrálni, együtt szedtek szénát, és szalmát!!
.
Nem tanulták meg többek között azt sem, hogy az IDŐ AZ PÉNZ, ezen kívül a POLITIKA AZ ÉRTELMES VITA MŰVÉSZETE!! Ezzel az örökös kekeckedéssel, gáncsoskodással talán több kárt okoznak(tak), mint a cuccolással!
.
Mi várható el attól, aki szerint 100 Ft-nak a 3 százaléka 30 fillér!
,
www.youtube.com/watch?v=2jnpaisMGmc
.
Így kell felcsúti bárÓT játszani, szinte minden szinten karMESTERKÉNT!!!
.
Ha igaz nem a pénz, a műszaki megoldás a probléma a 3-as metróval kapcsolatban!
kereső
@Shikari: Akár idióta, akár nem orbán, mindenképp " orbán a hibás!!!"
kereső
@Shikari: Nem érdekelnek a fidessre szavazók. Akár még 30 évig is uralkodhat orbán, a véleményemen nem változtat.
csak úgy....
@Shikari: buta vagy te tibi...
melózni ma sem mész? :)
kereső
@Shikari: Bizonyára, persze ha ránézek olyan de ja vu érzésem támad. Volt már ilyen- úgy hivták leonyid brezsnyev- az is seprűnyéllel volt kitámasztva, rá ne jöjjenek , hogy már nem él.
kereső
@Shikari: Maradj, nem is érdemelsz mást, mint a fidess demoikráciát,
tudode
Hol van már az az idő, amikor az ADOTT SZÓNAK IS VOLT ÉRTÉKE!
.
Az un. székházmutyi óta annak sincs, amit ezek a szektás tanyasiak leírnak, vagy nyilatkoznak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.