Egy rakás Fidesz-közeli embert támogatott a Szerencsejáték Zrt. – A Demokratikus Koalíció minden áron megszerzi és közzéteszi a mutyi-iratokat! – írja közleményében Sebián-Petrovszki László, a párt országgyűlési képviselője.

Kovács Ákost is tömhette pénzzel a Szerencsejáték Zrt. – bekeményít a DK
Fotó: MTI/Rosta Tibor

Sajtóinformációk szerint a Szerencsejáték Zrt. gáláns szponzori pénzekkel tömte ki a NER jeles képviselőit Sarka Katától Kovács Ákoson keresztül Szijjártó Péter testvéréig

- fogalmaz a közlemény.

A Demokratikus Koalíció közérdekű adatigényléssel kikéri a gyanús szerződéseket.

Elég feltűnő, hogy most már naponta hullanak ki a fideszes csontvázak és haveri pénzosztogatások a szekrényből. Elég világosnak tűnik, hogy a NER élharcosai két kézzel lapátolják ki az adófizetők pénzét, a közpénzt az országból. Mi, európai magyarok azonban nem fogjuk szó nélkül elfogadni az intézményesített lopást, perelni fogunk minden esetben, amíg meg nem kapjuk és közzé nem tehetjük a mutyi-iratokat!

- ígéri az ellenzéki párt.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ez a sokadik hír a témában, de nem hallom a szokásos szekta óbégatását. Ómió a bolsi, Shikari, málna, verőce IQ 21 és a többi(nem sok van) agyas véleményét.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Béla333: Béla, azért mert állami cég még nem közös sőt egyáltalán nem az, ugyanis neked vagy nekem csak annyi közünk van az egészhez hogy ugyanannak az államnak fizetünk adót mint a vállalat.
teuton
@kereső: Ady zsenialis latnok volt! El kell olvasni a Nagyvaradi Naploba irt cikkeit is az AKKORI belpolitikai allapotokrol. 115 ev utan MOST UGYANAZ van! Hazugasgok - lopasok - aljas, hatalmaskodo, haracsolo polikai vezetök ... es birkak!!!
Aki Én
@Csizmás Kond: Mégis sajátjukként kezelik, és maguknak osztogatnak.
Ha megnézed, mindenféle támogatásra adott milliárdok 99%-át fideszes, vagy fidesz közeli viszi el. Legyen szó bármilyen támogatásról.
Noname emberek kapnak pár százezret, max 1-2 milliót, míg maguk 10 meg 100 milliókat, sokszor milliárdokat.
Persze kisemberek azért kapnak, hogy elmondhassák, hogy ,,bárki" kaphat. Igaz, legfeljebb 1-2 %-át.
Lepényleső
Igen? Itt ahol jogerős bírói ítéleteket nem hajtanak végre,ha a család ellen van ítélve?
Béla333
@Csizmás Kond: tegnap 21.17
Egy 100%-ban állami cég a gazdálkodásával, a törvényes működésével elszámolni köteles. Ami bevétele van, az nem a saját pénze, hanem elszámolást követően a KÖZÖS pénzünk.
Ne tettesd magad hülyének!
Csizmás Kond
@Béla333: Béla, te ezt a közözs pénzünket úgy veszed mint akit meghúzattak. Egy állami válalat amit termel abból igyekszik fentartani önmagát fejleszti és ha vanmaradék akkor azt az illető minisztérium szépen elkölti...így neked abból egy fitying sem jut. ...példa erre a szállításí vállalat ami ugyan jövedelmező de mégis folyton segítségre szorul, és nemhogy téged meg sem kérdeznek, hogy most mit csináljanak a részeddel hanem egyre többmindenre vetnek ki adót hogy fedezni tudják a te nemlétező kozospénzedet.
...és ha most is azt hisz3ed hogy én vagyok a hülye akkor ne válaszolj...abból tudni fogom hogy mit gondoltál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.