Nálam Demeter Szilárd kiverte a biztosítékot. Már akkor kiakadtam, mikor Tőkés László táskahordozójából „acélgyörgyi” magasságba emelte az orbáni akarat Demeter urat. Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, akkor adj neki hatalmat - mondta Abraham Lincoln. Mennyire igaza. Ahogy Demeterből…

Forrás: apolgi.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Igen másodosztályúak lettünk a saját hazánkban

egyelőre, bár többen hamarosan lesorolódunk a III.-ba

Finoman fogalmaz apolgi.blog „Nem lesz nekem ebből bajom?” című írása. „Tőkés László táskahordozójából az orbáni akarat által acélgyörgyi magasságba emeltetett Demeter” kapcsán úgy tűnik a szerzőnek is feltűnt, hogy nem csak „apró bosszúságok” vannak divatban. Bár az igazat megvallva meglátásom szerint nem apró bosszúság az sem, hogy míg az adófizető magyar állampolgárok komoly költségbe és időbe kerül, ha szavazni akarnak, addig a Semjén-matyarokhoz sokszor még házhoz is mennek.
Nos a szerző Hofit felhasználva arra jutott – sajnos okkal -, hogy: „Tessék mondani. …Azért mert nem a határtúlról jöttem, nem lesz nekem abból semmi bajom?”!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.