Szintet kell lépnie a hazai építőiparnak ahhoz, hogy hatékonyságban, termelékenységben, tudatosságban mind jobb minőségű, egységnyi idő és élő emberi erőforrás felhasználásával magasabb volumenű kibocsátásra legyen képes, mindezt a legújabb fenntarthatósági és minőségi sztenderdeket figyelembe véve - állították egybehangzóan a Portfolio Építőipar 2020 konferencia előadói.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Fontos problémákról beszél,

de a sorrend és a felsorolás nagyon esetleges

A napi.hu „200 milliárdot nem fizetnek ki a megrendelők az építőiparban” címmel (bár az oldalon már „legalább”-al is kiegészült!!! )számolt be arról, hogy miről beszéltek a Portfolio Építőipar 2020 konferencia előadói.
Nos a cikk címe nem is kicsit félrehúz, bár arról a cikk sem szól, hogy ez az alvállalkozókra vonatkozik-e, de sokkalta jellemzőbb, sőt még „hatékonyságban, termelékenységben, tudatosságban mind jobb minőségű, egységnyi idő és élő emberi erőforrás felhasználásábanl ” tapasztalható hiátusoknál is, a szélhámosságot sem nélkülöző kivitelezői gyakorlat! =))
Clavigo
Nem baj,,,,,azért a statisztikákban benne van ,,, nem győzik kidomborîtani,,hogy száguld az építő ipar. Ennyi elég is,oszt jó napot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.