Soros György és csapata katonai logika szerint ki akarják fosztani az országot, értékelt a kormányfő a rádióban.

(Forrás: Index)

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Orbán valóban idióta!!??? A klima válság az emberiség legnagyobb ellensége és az ő unokája is ebbe fog belehalni!!!?? Erre nem képes gondolni, csak az örökösharc. az ellenségkeresés!!?? Ehhez ért semmi máshoz, no meg a mértéktelen lopáshoz, hazudozáshoz!!!??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Ajjaj felcsúti kisvasút ki is mondta azt, hogy
..
https://www.youtube.com/watch?v=3iopm2VWidM&t...
.
"""Történelmi időket élük, s nem lehet tudni, hogy a történelem melyik forduló pillanatában ítélkezik azok fölött, akik politikát csinálnak és nem történelmet"""
.
Vajon ki fogott szódásüveget a vállon felülijéhez, hogy meghekkelje 2011-ben a III.l köztársaságot, államcsínnyel, a társadalom nyakába rókázva az ALKOTMÁNYOS VÁLSÁGOT, amelyben az üfélék lubickolnak, az ország nagy része pedig fokozatosan koldusbotra jut fokozatosan
.
------- 'Ami történik, az színtiszta alkotmányos államcsíny'
.
https://mandiner.hu/cikk/20101103_ami_torteni...
.
Legjobb védekezés, szinte minden szinten, ha kell, ha nem, mert két választásuk van MINDENÁRON GYŐZNI, vagy pasli domoj az egész hapci mariKÁVAL együtt!
.
A jó ég nem tudja mit kutyultak össze az államigazgatásban szakbarbárként, mint az elefánt a porcelánboltban!!!
.
!!!
Pálinkás Pál
@csak úgy...: Ó igen...csak azóta eltelt párszáz év...kissé más lett a helyzet azóta a földön...az emberiség fejlődött,szocializálódott.. ezeket kivéve...de nem vitatkozok veled...nekiugrasz a guglinak,és utánanézel hogy is élnek azok az újonnan felfedezett törzsek,akiket eddig nem ért el a civilizáció befolyása...ja ...hogy még a földet túrják bogarak után kutatva???...De nem vitatkozom veled...te mazochista vagy...én nem...,te szívesen együttélnél ezzel a söpredékkel,én nem...csak akkor jelölnétek ki egy területet ahol ajnározhatjátok őket,nem ráengedni a normális többségre!!!ha ezt a sok koszost beengedik,előbb-utóbb lángba borul Európa...mert a végtelenségig nem lehet ezt lenyeletni az emberekkel...
Shikari
@kereső: Egy szar libsi minősítget? :-)))))))
kereső
@Shikari: Jé, nem is vagy olyan hülye, ha megsértődtél.
Shikari
@kereső: Gyakorlatilag nem érdekelsz, csak meglepett, hogy egy nyomi minősítget!
vacsi
Igaza van! Én pl. sokkal jobban félek ezektől a bevándorlóktól, mióta láttam belőlük egy bandát a vonaton, meg a Keletinél randalírozni... Soha többet nem akarok ilyet látni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok